Gökçeke yumurtalı protesto

Gökçeke yumurtalı protesto -CHP Ankara İl Başkanı Alçın: -İzmir Caddesinde gelişen olaylar Melih Gökçekin söylediği gibi örgütlü bir eylem değildir. Bizim o saatte Melih Gökçekin orada olacağını bilmemiz mümkün değil


ANKARA (A.A) - CHP Ankara İl Başkanı Zeki Alçın, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melik Gökçeke yumurtalı saldırı olayına ilişkin, İzmir Caddesinde gelişen olaylar Melih Gökçekin söylediği gibi örgütlü bir eylem değildir. Bizim o saatte Gökçekin orada olacağını bilmemiz mümkün değildir değerlendirmesinde bulundu.
     CHP Ankara İl Başkanı Zeki Alçın yaptığı yazılı açıklamada, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçekin İzmir Caddesindeki esnaf ziyareti ziyareti sırasında kadınlar ve gençlerin ağırlıkta olduğu bir grup tarafından protesto edildiğini anımsatarak, İzmir Caddesinde gelişen olaylar Melih Gökçekin söylediği gibi örgütlü bir eylem değildir. Bizim o saatte Melih Gökçekin orada olacağını bilmemiz mümkün değildir ifadelerini kullandı.
     Melih Gökçek ve beraberindeki heyet, Ankara Alışveriş Festivali kapsamında esnafı ziyaret ettikleri sırada İzmir Caddesindeki bir mağazanın önünde kürtaj ve sezaryen tartışmalarını protesto eden bir grup kadının yumurtalı saldırısına uğramıştı.
     Melih Gökçek, saldırı üzerine yakındaki bir mağazanın odasına alınmış, göstericilerle Gökçekin korumaları arasında kısa süreli bir arbede yaşanmıştı.
    
     Muhabir: Fevzi Çakır
     Yayıncı: Ebubekir Gülüm
<< Önceki Haber Gökçeke yumurtalı protesto Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER