Göksu Sulama Birliği meclis üyelerini seçti

Göksu Sulama Birliği meclis üyelerini seçti


MERSİN (A.A) - Silifke ilçesine bağlı Atayurt beldesinde bulunan Göksu Sulama Birliği, meclis üyelerini seçti.
     İlçe Seçim Kurulu Başkanlığı tarafından Atayurt İlköğretim Okulunda yapılan seçimlerde yeni yönetimi oluşturacak 19 meclis üyesinin seçimi gerçekleştirildi.
     Kapalı zarf usulü yapılan seçimlerde Atayurt beldesinden Durhasan Akarca, Hasan Yücel, Hüseyin Çelik, Hüseyin Taşar, İbrahim Harmandar, Musa Gür, Mustafa Ünüvar, Arkum beldesinden Hüseyin Cura, İbrahim Bozkurt, Mahmut Soydan, Musa Aşık, Mustafa Serin, Refik Uysal, Yusuf Erdem, Silifkeden Ali Toygar, Cafer Özmen, Halit Uçar, Mesut Seyrek ve Osman Demirel meclis üyeliğine seçildi.
     Birlik meclis üyelerinin ise 21 Eylül Cuma günü birliğin Atayurttaki binasında toplanarak 4 yıl süreyle görev yapacak olan Birlik Başkanı ve yeni yönetimi oluşturacağı bildirildi.
     Birliğin üyesi olan Atayurt Belediye Başkanı Sedat Yeğiner de oyunu kullanıp, seçimin hayırlı uğurlu olması temennisinde bulundu.
     Oy kullanma ve sandıkların açılma işlemini gün boyunca takip eden Birliğin Mevcut Başkanı Durhasan Akarca, üyelerin katılımıyla güzel bir ortamda seçim gerçekleştirdiklerini kaydetti.
     Birliğin yaklaşık 5 bin üyesi bulunduğunu ifade eden Akarca, sorumluluk sahasında ise 22 bin hektar arazi bulunduğunu, bu arazilerde çilek, limon, serada domates, bakla başta olmak üzere mevsime göre her türlü sebze ve meyvenin yetiştirildiğini belirtti.
    
     Muhabir: Hüseyin Haskan / Kerem Kocalar
     Yayıncı: Ali Güreli
<< Önceki Haber Göksu Sulama Birliği meclis üyelerini seçti Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER