Gölbaşından kısa kısa

Gölbaşından kısa kısa -Belediye yol yapım çalışmalarına başladı


ADIYAMAN (A.A) - Gölbaşı Belediye Başkanı Yusuf Özdemir, ilçenin ana caddelerinden birisi olan Gazi Caddesinin kaldırım ve yol yapım çalışmalarının başladığını belirtti.
     Toplam 2 bin metre uzunluğunda 20 metre genişliğinde olan caddede üzerinde altyapı çalışmaları yapılarak yıkım çalışmaları başlatıldığını bildiren Başkan Özdemir, ilçenin en önemli caddelerinden biri olan Gazi Caddesinin düzenlemesini yaptıklarını belirterek, caddenin modern bir görüntüye kavuşacağını söyledi.
     Özdemir, şunları kaydetti:
     Gazi Caddesinin daha önce planlanan çalışmalar doğrultusunda kaldırım, yol, ışıklandırma çalışmalarının özenle ve düzgün bir şekilde yapılması hususunda Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ile toplantı yaptık. Gazi Caddesi toplamda 2 bin metre uzunluğunda. Her iki tarafa da kaldırım yapılıp, yeşil bant konacak, bazı bölümlere refüj yapılarak ağaçlandırma çalışması yapılacak. Düzenleme esnasında oluşacak olumsuzluklardan dolayı vatandaşlardan anlayış bekliyoruz.
    
     -Logo yarışmasında sona yaklaşıldı-
    
     Gölbaşı Belediyesinin düzenlediği logo yarışmasında sona yaklaşıldığı bildirildi.
     Belediye Başkanlığından yapılan yazılı açıklamada, logo yarışmasına yoğun ilgi olduğu ifade edilerek Gölbaşı Belediye Başkanlığı tarafından düzenlenen logo yarışmasına müracaatların son güne yaklaştı ve şu ana kadar 30dan fazla müracaat olduğu bildirildi.
     Açıklamada şu bilgilere yer verildi:
     29 Haziran 2012 Cuma günü mesai bitimine kadar logoların Belediye Başkanlığımıza ulaştırılması gerekmektedir. Logo yarışması değerlendirme sonuçları 15 iş günü içerisinde bildirilecek ve internet sitemizde yayınlanacaktır. Logo yarışmasında birinciye Cumhuriyet, ikinciye yarım altın, üçüncüye ise çeyrek altın ödülü verilecek.
    
     Muhabir: Emin Tezerdi
     Yayıncı: Mehmet Öztaş
<< Önceki Haber Gölbaşından kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER