Görele Belediye Başkanı Melikoğlu:

Görele Belediye Başkanı Melikoğlu: -Görele Uygulamalı Bilimler Yüksekokuluna bu yıl 190 öğrenci kayıt yaptırdı, okulda eğitim gören öğrenci sayımız 415 oldu


GİRESUN (A.A) - Görele Belediye Başkanı Ertuğrul Melikoğlu, Giresun Üniversitesi Görele Uygulamalı Bilimler Yüksekokuluna 2012-2013 eğitim öğretim yılında 190 öğrencinin kayıt yaptırdığını, okulda eğitim gören öğrenci sayısının 415 olduğunu belirtti.
     Melikoğlu, yaptığı açıklamada, Giresun Üniversitesi Görele Uygulamalı Bilimler Yüksekokulunun bu yıl ilk defa mezun vereceğini, okulun ikinci öğretiminin de açıldığını söyledi.
     Okulumuza bu yeni eğitim öğretim yılında 190 öğrenci kayıt yaptırmış olup, toplamdaki öğrenci sayımız 415e yükselmiştir diyen Melikoğlu, şunları kaydetti:
     Görele Güzel Sanatlar Fakültesi inşaatının bitmesiyle birlikte öğrenci sayımız binleri aşacaktır. Bunun için bir an önce Yüksek Öğrenim Yurdumuzu yapmayı planlıyoruz. Proje ve saha sondaj çalışmalarını tamamladığımız Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Yurdu inşaatının start alması ve bir an evvel tamamlanması için çalışmalarımızı hızlandırdık. İlçemize yeni yurt binaları kazandırarak önümüzdeki yıl Güzel Sanatlar Fakültesinde öğretim gören öğrencilerimizin yurt sıkıntısını ortadan kaldıracağız. Bu yeni eğitim öğretim yılında öğrenim gören öğrencilerimize başarılar diliyorum.
    
     Muhabir: Kamil Yılmaz / Fatma Kalay
     Yayıncı: Dilek Sezen
<< Önceki Haber Görele Belediye Başkanı Melikoğlu: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER