Görenleri şaşkına çeviren kaçakçılık yöntemi

Görenleri şaşkına çeviren kaçakçılık yöntemi -Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü ekipleri, halı rulosuna gizlenmiş düzenek içerisinde 6 bin paket kaçak sigara ele geçirdi (Fotoğraflı - Görüntülü)


KIRIKKALE (A.A) - Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü ekipleri, halı rulosuna gizlenmiş düzenek içerisinde 6 bin paket kaçak sigara ele geçirdi.
     Alınan bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri tarafından yürütülen kaçakçılıkla mücadele çalışmaları kapsamında, Kırıkkaleyi kullanarak batı illerine kaçak sigara sevkıyatı yapan kişilere yönelik operasyon düzenlendi. Bu kapsamda Batmandan Ankaraya giden bir yolcu otobüsü kent girişinde durduruldu.
     Otobüsün bagaj kısmında arama yapan ekipler, yolculardan Emin Oya (18) ait olduğu belirlenen ve halı rulolarının arasına hazırlanan ve üzeri alüminyum tabaka ile kapatılan düzenek içerisinde 6 bin paket kaçak sigara ele geçirildi.
     İl Emniyet Müdürlüğü hizmet binasına getirilen halı içerisine gizlenmiş sigaralar görenleri şaşkına çevirdi.
     Şüpheli Emin Onun gözaltına alındığı, olayla ilgili soruşturma sürüyor.
    
     -1 milyon 100 bin adet makaron
    
     Öte yandan, Kırıkkale-Kayseri karayolunda yol denetimi yapan Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerinin bir minibüste yaptığı arama ve kontrollerde şüpheli 2 kişiyi, 1 milyon 100 bin adet makaron (boş sigara filtresi) ile 50 kilo tütün ile birlikte yakaladı. Şüpheli iki kişi gözaltına alındı.
     İl Emniyet Müdürü Kadri Kartalı ziyaret eden Vali Kolat, emniyet teşkilatının kentte, kaçakçılık olayları ile ilgili başarılı çalışmalar yürüttüğünü belirterek, operasyonlarda emeği geçenlere teşekkür etti.
    
     Muhabir: Emrah Yaşar / İsmail İçer
     Yayıncı: Atakan Çelik
<< Önceki Haber Görenleri şaşkına çeviren kaçakçılık yöntemi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER