Göynük Belediye Başkanı Kazan:

Göynük Belediye Başkanı Kazan: Göynüke yeni bir ilköğretim okulu kazandıracağız


BOLU (A.A) - Bolu İl Milli Eğitim Müdürü Recep Alpdoğan, Göynük İlçe Milli Eğitim Müdürü Ekrem Yazar ve beraberindeki heyet dün Göynük Belediye Başkanı Kemal Kazanı makamında ziyaret etti.
     Ziyarette konuşan İl Milli Eğitim Müdürü Recep Alpdoğan, Göynük ve çevresindeki okulların çevre düzenlemelerinin Göynük Belediyesinin katkısıyla yapıldığını belirterek, Göynük Merkez ve köylerindeki okullarda yapılan bahçe ve çevre düzenlenmeleriyle ilgili yardım ve desteklerinden dolayı Belediye Başkanımız Kemal Kazana teşekkür ediyoruz dedi.
     Belediye Başkanı Kemal Kazan da yeni yapılacak ilköğretim okulunun inşaatına biran önce başlanması gerektiğini ifade ederek, belediye olarak ilçe merkezindeki okulların bahçe ve çevre düzenlemelerini tamamladıklarını söyledi.
     Merkez dışındaki okulların bahçe ve çevre düzenlemelerinin ise gelecek yıl tamamlanacağını vurgulayan Kazan, sözlerini şöyle tamamladı:
     Çalışmalarımızda Göynükün yeni bir okula daha ihtiyacı olduğunu tespit ettik. Bu konuda biz üzerimize düşeni yaptık. Belediyemize ait olan arsayı ilköğretim okulunun yapımı için İl Milli Eğitim Müdürlüğüne devrettik. Göynükün yeni okuluna kavuşabilmesi için ilgili kurumların da gerekli desteği sağlayacağına inanıyoruz. Bu aşamadan sonra diğer kurumlardan üzerine düşen görevleri biran önce yapmalarını bekliyoruz. Göynüke yeni bir ilköğretim okulu kazandıracağız.
    
     Muhabir: Abdülhamid Hoşbaş
     Yayıncı: Atakan Çelik
<< Önceki Haber Göynük Belediye Başkanı Kazan: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER