Grup 38 Taraftar Derneğinden Kayseri Erciyesspora

Grup 38 Taraftar Derneğinden Kayseri Erciyesspora destek


KAYSERİ (A.A) - Grup 38 Taraftarlar Derneğinin, Kayseri Erciyessporun Samsunspor maçı için Samsuna giderek, takıma destek vereceği bildirildi.
     Dernekten yapılan yazılı açıklamada, PTT 1. Ligin sekizinci haftasında mavi-siyahlı ekibin Samsun deplasmanında çok önemli bir maça çıkacağı belirtildi.
     Kayseri Erciyessporun iyi gidişatının devam etmesi için taraftarın desteğinin önemli olduğu ifade edilen açıklamada, şunlar kaydedildi:
     Erciyesspor şu anda lider olup her kesimden destek gelmesi gereklidir. Biz de 21 Ekim Pazar günü Samsunda oynanacak olan Samsunspor-Erciyesspor maçında takımımızı desteklemek üzere Samsuna gideceğiz. İç sahada artan seyirci sayımıza paralel olarak deplasmanda da Erciyessporun, taraftarı yanında olan bir ekip olduğunu göstermek açısından bu maçı çok önemsiyoruz. Bizim bu deplasmanda yer alıp takımımızı desteklememiz için gerekli desteği veren ve tüm masraflarımızı karşılayan Kayserili iş adamına, bize desteklerini esirgemeyen Hacı Ali Sözduyar ağabeyimize ve MHP İl Yönetim Kurulu Üyesi Salih İlhana teşekkür ederiz.
    
     Muhabir: Mustafa Önal
     Yayıncı: Orhan Canbulatel
<< Önceki Haber Grup 38 Taraftar Derneğinden Kayseri Erciyesspora Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER