GSO yeni yönetim kurulu ziyaretleri

GSO yeni yönetim kurulu ziyaretleri


GAZİANTEP (A.A) - Gaziantep Sanayi Odasında (GSO) gerçekleştirilen seçimin ardından göreve başlayan yeni yönetim kurulu, nezaket ziyaretlerinde bulundu.
     GSOdan yapılan yazılı açıklamaya göre, Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu, GSO Meclis Başkanı Mustafa Topçuoğlu ile yönetim kurulu üyeleri, ilk ziyaretlerini Gaziantep Valisi Ertal Ataya gerçekleştirdi.
     Ata, ziyarette yaptığı konuşmada, ülke genelinde yoğun bir seçim maratonu yaşandığını hatırlatarak, odanın önemli meslek kuruluşlarından biri olduğunu ifade etti.
     Şehrin gelişiminde sanayicilerin önemli görevler üstlendiğine dikkati çeken Ata, Gaziantepli sanayicilerin bölgenin kalkınmasına hizmet için önemli projeler hazırladığını, Kilis ile Gaziantep arasında kurulacak ortak organize sanayi bölgesinin de hem yeni yatırımlara yer açılması hem de ikinci bir cazibe merkezi oluşturmak adına önemli olduğunu vurguladı.
     Adil Konukoğlu da hem meclis hem de yönetim kurulunun yeni seçilen isimlerle yüzde 50 yenilendiğini, 1989 yılında kurulan oda tarihinde ilk kez 3 kadının meclise girdiğini ve Ferhan Sağımın ilk yönetim kurulu üyesi seçildiğini belirtti.
     Üzerlerine düşen sorumlulukları yerine getirmek için çalışacaklarını aktaran Konukoğlu, şunları kaydetti:
     "Yeni gelen arkadaşlarımızla hizmet çıtamızı yükselteceğiz. Daha hızlı ve daha çok projeler üreterek, Gaziantepin daha ileriye gitmesi ve büyümesi için çalışacağız. Gaziantep sanayicisini limanlara bağlayacak Dörtyol-Hassa Tünel Projesinin yanı sıra Şahinbey-Polateli Organize Sanayi Bölgesi ve Havaalanı Organize Sanayi Bölgesinin kurulması çalışmalarımız devam ediyor. 2023 yılında 30 milyar dolarlık ihracat hedefimizi mutlaka yakalayacağız."
     Meclis Başkanı Mustafa Topçuoğlu ise uluslararası rekabetin giderek arttığı dönemde sanayicilerin de iş yapış şeklini değiştirmesi gerektiğini kaydederek, "Sanayicimiz artık mutlaka katma değeri yüksek, teknolojik ürünlere yönelmeli. Verimlilik, Ar-Ge, yenilikçilik ve karlılık öne çıkmalı" değerlendirmesinde bulundu.
     GSO yönetim heyeti, Emniyet Müdürü Ömer Aydın, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Peker, 5. Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral Kahraman Güneş ve Oğuzeli Belediye Başkanı Bekir Öztekini de ziyaret etti.
    
     Muhabir: Adem Yılmaz
     Yayıncı: Ömer Fansa
<< Önceki Haber GSO yeni yönetim kurulu ziyaretleri Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER