Gülağaç ilçesine 8 derslikli imam hatip

Gülağaç ilçesine 8 derslikli imam hatip ortaokulu yapılacak


AKSARAY (A.A) - Gülağaç ilçesi İmam Hatip Ortaokulu ve Eğitim Kurumları Yaptırma Yaşatma Derneği İlçe merkezine 8 derslikli İmam Hatip Ortaokulu yaptıracak.
     Gülağaç Kaymakamı Harun Yücel, İl Milli Eğitim Müdürü Lütfiye Deneri, İlçe Milli Eğitim Müdürü Beyti Bakar, Dernek Başkanı Yasin Sır ve dernek üyelerinden oluşan bir heyet Vali Selami Altınoku ziyaret etti.
     Milli Eğitim Müdürü ve okulu yaptıracak dernek yöneticilerinden bilgi alan Vali Selami Altınok, Aksaraylıların genelin menfaatine olan işlere çok iyi baktığını söyledi. Kamuya ait işlerden olan sağlık ocağı, hastane, okul gibi işleri vatandaşın sahiplenmesi, burada biz de varız demesinin çok önemli olduğunun altını çizen Altınok, elinde imkanı olan herkesten bu örnek davranışı sergilemelerini istedi.
     Altınokun konuşmasının ardından protokol taraflarca imzalandı. İmza törenine Vali Altınokun yanı sıra Gülağaç Kaymakamı Harun Yücel, İl Milli Eğitim Müdürü Lütfiye Deneri, İlçe Milli Eğitim Müdürü Beyti Bakar, dernek başkanı Yasin Sır ve dernek üyeleri katıldı.
    
     Muhabir: Adem Koçak/Muzaffer Çağlıyaner
     Yayıncı: Murat Aslan
<< Önceki Haber Gülağaç ilçesine 8 derslikli imam hatip Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER