Gülen Yüzlerde yeni üretim teknikleri uygulanacak

Gülen Yüzlerde yeni üretim teknikleri uygulanacak


KOCAELİ (A.A) - Kocaeli Gülen Yüzler Engelliler Mesleki Rehabilitasyon ve İşyeri Merkezince işletilen dikim atölyesinde çalışan personele dört aylık süre içerisinde KO-MEK tarafından teorik ve uygulamalı dersler verildi.
     Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamada, dikim evinde uygulanması planlanan yeni üretim teknikleri çerçevesinde ürün yelpazesini geliştirmek ve üretim kalitesini arttırmak amacıyla Gülen Yüzler ve KO-MEK ile birlikte ortak bir proje oluşturulduğu bildirildi.
     Dikim teknikleri ve model üretimi konularında açılan kursta, Gülen Yüzler Engelliler Mesleki Rehabilitasyon ve İşyeri Merkezinde Dikim Atölyesinde çalışan personel dört aylık süre içerisinde KO-MEK eğitmenleri tarafından teorik ve uygulamalı derslere tabi tutuldu.
     Gülen Yüzlerin marka olma yolunda rahat, kullanışlı, teknik olarak donanımlı, hafif ve estetik olacak şekilde, her iş koluna uygun tasarım ve kumaş çeşitleriyle iş elbiseleri sektöründe yerini almayı başardığı ifade edilen açıklamada, kurslara katılarak başarılı olan kursiyerlere başarı belgelerinin verildiği kaydedildi.
    
     Muhabir: Metin Girgin
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Gülen Yüzlerde yeni üretim teknikleri uygulanacak Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER