Gülşehir Belediyesinde toplu iş sözleşmesi sevinci

Gülşehir Belediyesinde toplu iş sözleşmesi sevinci


NEVŞEHİR (A.A) - Gülşehir Belediyesi ile Hizmet-İş Sendikası arasında 50 işçiyi kapsayan toplu iş sözleşmesi imzalandı.
     Belediye binasında gerçekleştirilen törende, sözleşmeye belediye başkanı Mustafa Dursun ile sendikanın Kayseri şube başkanı Halil Özdemir imza attı.
     Özdemir, burada yaptığı konuşmada, işçinin işi ve aşının güvence altına alınması, maaşların zamanında ödenmesi ve iş barışının sağlanmasının beraberinde başarıyı da getireceğini söyledi.
     Bugüne kadar bu hedefler doğrultusunda mücadele sergilediklerini kaydeden Özdemir, gösterdiği ilgi ve çabadan dolayı Mustafa Dursuna teşekkür ederek, imzalanan sözleşmenin hayırlı olması dileğinde bulundu.
     Dursun da, 2009 seçimleri sırasında çalışanlarına verdikleri sendikalaşma sözünün arkasında durduklarını ifade ederek, bundan dolayı da en az işçiler kadar mutlu olduğunu söyledi.
     Bugün üçüncü kez toplu iş sözleşmesine imza attıklarını ifade eden Dursun, Görüşmelere hiçbir şekilde müdahale etmedim. Sözleşmede tamamen işçilerin talepleri doğrultusunda ve standartların üstünde ücretlendirme oluşturuldu. Sözleşmenin işçi ve aileleri ile belediyemize hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum dedi.
     Özdemir, Dursuna plaket ve çiçek verdi.
    
     Muhabir: Dilaver Can / Murat Asil
     Yayıncı: Orhan Canbulatel
<< Önceki Haber Gülşehir Belediyesinde toplu iş sözleşmesi sevinci Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER