Gümüşhanedeki trafik kazaları

Gümüşhanedeki trafik kazaları -Belediye Başkanı Canlı: Son günlerde yaşanan trafik kazalarında 15 vatandaşın hayatını kaybetmesi üzerine hafta sonu düzenlenen konserler iptal edildi


GÜMÜŞHANE (A.A) - Gümüşhane Belediye Başkanı Mustafa Canlı, son günlerde yaşanan trafik kazalarında 15 vatandaşın hayatını kaybetmesi üzerine hafta sonu düzenlenen konserlerin iptal edildiğini bildirdi.
     Canlı, yaptığı açıklamada, Kelkit ilçesinde yolcu minibüsü ile kamyonun çarpışması sonucu 11 vatandaşın, Torul ilçesinde de otomobil ile kamyonun çarpışmasında 4 vatandaşın hayatını kaybettiğini anımsatarak, Yaşanan trafik kazalarında ne yazık ki 15 vatandaşımız hayatını kaybetmiş bulunmaktadır dedi.
     Bu yıl 23-26 Ağustos tarihlerinde düzenlenen 19. Uluslararası Kuşburnu Pestil ve Kültür Şenliğinde Burak Kut, Petek Dinçöz, Alptekin ve Seçil Yavuz konserlerinin programa alındığını anımsatan Canlı, şöyle dedi:
     Ancak şenlik tarihlerinde ülkemizde yaşanan terör olayları nedeniyle şenliğimiz iptal edilmiş, sanatçılarımızın konseri de ileri bir tarihe ertelenmişti. Ertelenen Burak Kut, Petek Dinçöz, Alptekin ve Seçil Yavuz konserlerinin 6-7 Ekim tarihlerinde yapılmasına karar verilmişti. Ancak, ilimizde yaşanan iki ayrı trafik kazasında 15 vatandaşımızın hayatını kaybetmesi üzerine sanatçılarımızın konserleri tamamıyla iptal edilmiş, konserlerin iptal edildiği de sanatçılarımıza bildirilmiştir.
     Acının paylaşıldıkça azaldığını, sevinçlerin de paylaşıldıkça arttığını vurgulayan Canlı, her iki kazada ölenlere Allahtan rahmet, yakınlarına başsağlığı, yaralılara da acil şifalar diledi.
    
     Muhabir: İbrahim Özdemir
     Yayıncı: Asena Akçay
<< Önceki Haber Gümüşhanedeki trafik kazaları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER