Gümüşhanenin düşman işgalinden kurtuluşunun 95 yıl

Gümüşhanenin düşman işgalinden kurtuluşunun 95 yıl dönümü -AK Parti Gümüşhane İl Başkanı Çimen: Ecdadımıza borcumuzu ancak onlara layık birer fert olmayı başararak ödeyebiliriz


GÜMÜŞHANE (A.A) - AK Parti Gümüşhane İl Başkanı Ercan Çimen, Gümüşhanenin düşman işgalinden kurtuluşunun 95. yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
     Çimen, vatan topraklarının her karışının kutsal olduğunu belirterek, Ecdadımızın bu toprakları nasıl düşman işgalinden kurtardığını unutmadan, emperyalist düzene karşı mücadele etme yolu aslımıza sahip çıkmaktan geçmektedir ifadesini kullandı.
     Gümüşhanenin kurtarılması için 95 yıl önce canla başla mücadele eden ve bu uğurda gözlerini kırpmadan canlarını veren binlerce kahraman olduğunu vurgulayan Çimen, şunları kaydetti:
     Gurur duyulacak bir ecdadın torunlarıyız. Onlarla ne kadar övünsek azdır. Ecdadımıza borcumuzu ancak onlara layık birer fert olmayı başararak ödeyebiliriz. Onların hangi şartlar altında bizlere, bu toprakları armağan ettiklerini ve bu uğurda çekilen çileyi, zahmeti, işkenceyi, acıyı bir an olsun aklımızdan çıkarmamalıyız. İstiklal kahramanlarımızın miras bıraktığı yüksek ruh ve şuura sahip çıktıkça, Türkiyemiz ve Gümüşhanemiz çok daha aydınlık yarınlara kavuşacaktır. Bu düşüncelerle güzel Gümüşhanemizin düşman işgalinden kurtuluşunun 95. yıl dönümünü kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere istiklal mücadelemizin bütün kahramanlarını rahmet ve minnetle anıyor, halkımızı sevgiyle selamlıyorum.
    
     Muhabir: İbrahim Özdemir / Burak Altunöz
     Yayıncı: Murat Kaban
<< Önceki Haber Gümüşhanenin düşman işgalinden kurtuluşunun 95 yıl Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER