Güneysınır Belediye Başkanı Demir, 2012 yılını

Güneysınır Belediye Başkanı Demir, 2012 yılını değerlendirdi


KONYA (A.A) - Güneysınır Belediye Başkanı Ahmet Demir, 2012 yılını değerlendirdi.
     Demir, yaptığı açıklamada, 2012 yılının Belediye çalışmaları açısından yoğun bir yıl olduğunu ve ciddi çalışmalar yapıldığını belirtti.
     2012 yılında Güneysınırda büyük bir hizmet hamlesini gerçekleştirdiklerini ifade eden Demir, şunları kaydetti:
     2012 yılı Güneysınırda parke taşı ve asfaltlama çalışmasının rekor seviyede yapıldığı yıl olmuştur. İlçemizdeki sokakların büyük bölümü kışın çamur, yazın toz deryası içerisindeydi. Sokakların sadece yüzde 10u parke ve asfaltla kaplıyken, 2012 yılında yaptığımız çalışma ile Güneysınır sokaklarına 40 bin metrekare parke taşı ve 35 kilometre asfalt yol yaptık. Yaptığımız çalışma sonucunda ilçe sokaklarımızın yüzde 90ını asfalt ve parke taşıyla kapladık. Bu konuda vatandaşlarımızın büyük memnuniyetini aldık. İlçede yeni yerleşim alanları ve kayalık arazi yapısı nedeniyle kanalizasyon hattı yapılamayan bölgelere ilave kanalizasyon hatları çekerek ilçedeki konut ve iş yerlerinin hemen hemen tamamının kanalizasyon şebekemizden faydalanmasını sağladık. 2012 yılında 15 kilometre ilave kanalizasyon hattı ve 10 kilometre içme suyu hattı yaptık. İmar planına göre kapalı olan 15 bin metre ham yolu açarak kullanıma sunduk. Mahallelerimizde, halkımızın yoğun olarak kullandığı meydan ve caddelerin çevre düzenlemelerini yaparak bu meydanların görselliğini sağladık.
     Bundan sonra da ilçede alt yapıyı, üst yapıyı ve görselliği daha da geliştirecek çalışmalara devam edeceklerini vurgulayan Demir, amaçlarının ilçeyi modern bir şehir haline getirerek, ilçe halkının refah ve mutluluğunu artırmak olduğunu bildirdi.
    
     Yayıncı : Rıfat Yerlikaya
<< Önceki Haber Güneysınır Belediye Başkanı Demir, 2012 yılını Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER