GUSAF Başkanı Çevik:

GUSAF Başkanı Çevik: -Sağlık derneklerinin sorunlara kalıcı çözümler üretmeleri için çaba sarf ediyoruz


GAZİANTEP (A.A) - Güneydoğu Uluslararası Sağlık Federasyonu (GUSAF) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Çevik, sağlık derneklerinin sorunlara kalıcı çözümler üretmeleri için çaba sarf ettiklerini belirtti.
     Çevik, yaptığı açıklamada, federasyon olarak çevre illerde yer alan sağlık derneklerini bir araya getirerek verimli projeler üretilmesine destek olduklarını ifade etti.
     Yaptıkları çalışmalarla tüm sivil toplum kuruluşları ile resmi kurumlardan destek gördüklerini anımsatan Çevik, şunları kaydetti:
     GUSAF, sağlık derneklerinin koordinasyonunu sağlamak, sağlık dünyasının sorunlarına çözüm üretmek ve sağlık derneklerince yürütülecek projelere katkı sağlamak amacıyla kuruldu. 5 kurucu dernekle başladığımız faaliyetlerimize kısa sürede diğer bölge derneklerini de içine alarak üye dernek sayısını 18e çıkardık. Üye derneklerin faaliyetlerini desteklemekle beraber çeşitli ziyaretler, etkinlikler ve uluslararası projeleri faaliyete geçirdik. Federasyon olarak sağlık derneklerinin sorunlara kalıcı çözümler üretmeleri için çaba sarf ediyoruz.
     Çevik, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte üye derneklerin başkanlarıyla yapılan toplantıda, ulusal ve uluslararası çalışmalarda aktifliği artırmak amacıyla Vefa Sağlık Konfederasyonuna kurucu olarak katılma karar aldıklarını sözlerine ekledi.
    
     Muhabir: Adem Yılmaz
     Yayıncı: Ahmet Caner Baysal
<< Önceki Haber GUSAF Başkanı Çevik: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER