Hakeme krampon fırlatmaya 18 maç ceza

Hakeme krampon fırlatmaya 18 maç ceza -Balıkesir İl Disiplin Kurulu, 1. Amatör Ligde yapılan bir maçta görülen kırmızı kartların ardından hakeme küfür ve hakaret ettiği, saldırdığı, tartakladığı, krampon fırlattığı raporlarla bildiril


BALIKESİR (A.A) - Balıkesir İl Disiplin Kurulu, 1. Amatör Ligde yapılan bir maçta görülen kırmızı kartların ardından hakeme küfür ve hakaret ettiği, saldırdığı, tartakladığı, krampon fırlattığı raporlarla bildirilen 2 oyuncuya 18er maç ceza verdi.
     Geçen hafta 1. Amatör Ligde Ergama Sahasında yapılan Ergamaspor-Savaştepe Belediyespor maçı, 1-1 devam ederken, Ergamasporun 5 futbolcusu, saha içinde yaşananların ardından 80. dakikada arka arkaya kırmızı kart görerek oyun dışı kaldı.
     Balıkesir İl Futbol Disiplin Kurulu, bu nedenle tamamlanamayan Ergamaspor-Savaştepe Belediyespor maçına ilişkin bazı futbolculara ceza yağdırdı.
     Kurul, kırmızı kart gördükten sonra hakemlere küfür ve hakaret ederek saldırdığı, tartakladığı, krampon fırlattığı, hakemin formasını yırttığı raporlarla bildirilen Ergamaspor oyuncularından İsmail Eren Yılmaz ve Fatih Dündara 18er maç, Sefa Aslana 10 maç, Feyyaz Dolaşana 4 maç, Sezer Kadir Yıldırıma ise 3 maç men cezası verdi.
     Disiplin Kurulu, ayrıca, hakem raporlarına dayanarak, Yeni Esnafspor oyuncusu Mümin Mangaya 18 maç, Ali Rıza Demirkola 4 maç ve Yaşar Kalaycıoğluna ise 3 maç verirken, Küçükköy Belediyespordan Batuhan Ergini 5, Ayşe Bacı Fatihspordan İsmail Cebiri 3, Furkan Korkmazı 2, Altınova Belediyespordan Okan Alanı 3 ve 2008 Yeni Mahallespordan Tayyip Akkoçu 6 maçla cezalandırdı.
     Ergamasporun, verilen karara itiraz ettiği ve raporların gönderildiği Ankaraya Amatör Futbol Disiplin Kurulunca inceleneceği öğrenildi.
    
     Muhabir: Ahmet Pesen / Zafer Akpınar
     Yayıncı: Doğan Sarıtaş
<< Önceki Haber Hakeme krampon fırlatmaya 18 maç ceza Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER