Hakkaride 5 askerin şehit edilmesi

Hakkaride 5 askerin şehit edilmesi -Kayseride şehit aileleri derneği, baş sağlığı mesajı yayımladı


KAYSERİ (A.A) - Kayseride şehit aileleri derneği, Hakkarinin Şemdinli ilçesinde çıkan çatışmada şehit olan 5 asker için baş sağlığı mesajı yayımladı.
     Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Şube Başkanı Ali Yavuz, gencecik fidanları şehit eden terör örgütü mensupları ve onların meclisimizdeki uzantıları sözde milletvekillerinin, 40 bin kişinin katiline özgürlük, kendi dillerinde eğitim ve savunma gibi saçma isteklerle sağa sola saldırarak hak aradıklarını iddia ettiklerini belirtti.
     Hükümetin teröre taviz vermemesi gerektiğini vurgulayan Yavuz, mesajında şunları kaydetti:
     Biz şehit aileleri ve gaziler olarak, masum insanlarımızın evlerine giderken caniler tarafından diri diri yakılarak ölmesine sebep olanlara, binlerce askerimizi, polisimizi şehit edenlere, çocuk, genç, yaşlı, erkek, kadın demeden insanlarımızın kanına giren bu soysuzlarla anladıkları dilden konuşulup, idam yasasının yeniden çıkartılmasını ve bu kansızların dar ağaçlarında sallandırıldıklarını görmek istiyoruz. Bunların idam edilmesiyle acılarımızın bir nebze de olsa hafifleyeceğini düşünüyoruz. Aksi takdirde askerimizi, polisimizi şehit edenlere hak ettikleri verilmediği sürece daha çok vatan evladını kara toprağa verip, analarımızın ağıtlarını, babalarımızın feryatlarını, babasız yavruların çığlıklarını duyacağız, eşlerin gözyaşlarını göreceğiz.
    
     Muhabir: Mustafa Yıldız
     Yayıncı: İsmail İçer
<< Önceki Haber Hakkaride 5 askerin şehit edilmesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER