Hakkarideki çatışma

Hakkarideki çatışma -Zonguldak Baro Başkanı Ertem: -Her türlü insanlık değerini yok sayan bu saldırıyı lanetliyor ve şiddetle reddediyoruz


ZONGULDAK (A.A) - Zonguldak Baro Başkanı İbrahim Kerem Ertem, her türlü insanlık değerini yok sayan saldırıyı lanetlediklerini ve şiddetle reddettiklerini bildirdi.
     Ertem, Hakkarinin Geçimli köyündeki karakola teröristlerce düzenlenen saldırıda 6 asker ve 2 korucunun şehit olmasıyla ilgili yayımladığı mesajında, saldırıda şehit olanlara Allahtan rahmet, yakınlarına baş sağlığı ve yaralılara acil şifalar dilediğini belirtti.
     Jandarma Er Metin Çevikin Zonguldaklı olmasının acılarını bir kat daha arttırdığını dile getiren Ertem, şunları kaydetti:
     Terör belasının bir an evvel son bulması adına, etkin ve sonuç alıcı tedbirlerin yanı sıra girişimlere vakit geçirmeksizin hız verilmelidir. Bu bela en azından bu topraklarda ve ülkemizden silinmelidir. Her türlü insanlık değerini yok sayan bu saldırıyı lanetliyor ve şiddetle reddediyoruz. Milletimizin başı sağ olsun.
    
     Muhabir: Ferdi Akıllı
     Yayıncı: Neşat Ergül
<< Önceki Haber Hakkarideki çatışma Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER