Hakkarideki çatışma

Hakkarideki çatışma -Çankırı Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Çelikten: -Yapılan yatırımlara rağmen terörün artması bölgede yaşananların ekonomik değil, ideolojik temelli olduğunu gösteriyor


ÇANKIRI (A.A) - Çankırı Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hayrettin Çelikten, Yapılan yatırımlara rağmen terörün artması, bölgede yaşananların ekonomik değil, ideolojik temelli olduğunu gösteriyor görüşlerini bildirdi.
     Çelikten, yaptığı açıklamada, bölücü terör örgütünce yapılan hain saldırılarda, yine bir çok ocağa ateş düştüğünü belirtti. Terör örgütüne karşı Türkiyenin demir yumruğunu artık göstermesi gerektiğini savunan Çelikten, şunları kaydetti:
     Hükümetimiz tarafından son yıllarda hiçbir bölgeye yapılmadığı kadar Güneydoğu ve Doğu ilerine yatırım yapılıyor. Buna bağlı olarak bölgede özgürlüklerde genişliyor. Ama ne yazık ki ekonomik olanakların artması ve özgürlüklerin yükselmesine rağmen terör olayları azalmak yerine, her geçen gün tırmanıyor.
     Terörle mücadelenin milletçe, devletin bütün kurumlarının işbirliği ve kararlılığı ile bir tek terörist kalmayana kadar sürdürülmesi gerektiğini ve böylede olacağını ifade eden Çelikten, Türk milletinin, birlik ve kararlılık içerisinde, içte ve dışta bulunan bütün hainlerin kökünü kazıyacağını kaydetti.
     Türk milletinin haklı mücadelesi karşısında içte ve dışta bulunan düşmanların durma şansının olmadığını belirten Çelikten, Huzur ve kardeşliğimizi bozmayı hedefleyen bu saldırıları gerçekleştirenler, milletimizin sahip olduğu kardeşlik ruhu ve iradesi karşısında emellerine asla ulaşamayacaklar ve hüsrana uğrayacaklardır ifadelerini kullandı.
    
     Muhabir: Özgür Alantor/Sinan Özmüş
     Yayıncı: Neşat Ergül
<< Önceki Haber Hakkarideki çatışma Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER