Hakkarideki terör saldırısı

Hakkarideki terör saldırısı -Askeri birliğin geçişi sırasında meydana gelen patlamada şehit olan ve cenazesi bugün bulunan uzman çavuş Çiftçinin ailesi taziyeleri kabul ediyor -Amca Seyhan Çiftçi: Çok şükür ki yeğenimin cenazesi


İZMİR (A.A) - Hakkari-Çukurca karayolunda askeri birliğin geçişi sırasında meydana gelen patlamada şehit düşen ve cenazesi 5 gün sonra bulunan uzman çavuş Mehmet Çiftçinin İzmirdeki ailesi, taziyeleri kabul ediyor.
     Karabağlar ilçesi Günaltay Mahallesindeki bir evde yaşayan Çiftçinin yakınları, cenazenin bulunmaması üzerine kaldırılan Türk bayrakları ve şehidin fotoğrafının bulunduğu Şehit yazılı posterleri yeniden sokağa astı. Şehit Çiftçinin yakınları, posterleri asarken gözyaşlarına hakim olamadı.
     Çok sayıda vatandaş da şehit uzman çavuş Mehmet Çiftçinin annesi Döndü, babası Satılmış Çiftçiye taziyede bulunuyor.
     Amca Seyhan Çiftçi, gazetecilere yaptığı açıklamada, aile olarak 5 gündür haber beklediklerini ifade ederek, Çok şükür ki yeğenimin cenazesi bulundu. Biz de bununla teselli buluyoruz, başımız sağolsun dedi.
     15 Eylül Cumartesi günü Hakkari-Çukurca karayolunda askeri birliğin geçişi sırasında teröristlerce gerçekleştirilen mayınlı saldırıda şehit düşen 4 askerden biri olan Çiftçinin cenazesi bugün bulunmuştu.
    
     Muhabir: Emre Umurbilir / Senem Yazıcı / Ramazan Ercan
     Yayıncı: Tarkan Demir
<< Önceki Haber Hakkarideki terör saldırısı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER