Halk Bankası Tarsus şube müdürü, Esnaf

Halk Bankası Tarsus şube müdürü, Esnaf Kefalet Kooperatifini ziyaret etti


MERSİN (A.A) - Halk Bankası Tarsus Şubesi Müdürü Belgin Sağır, 1 Nolu Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Mahmut Şahini ziyaret etti.
     Kooperatiften yapılan yazılı açıklamaya göre, toplantıda esnaf ve sanatkarların kredi alım ve geri ödeme sürecinde yaşanan sıkıntılar ile kredi üst limitlerinin 125 bin TLye çıkartılması gibi konular görüşüldü.
     Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Şahin, Belgin Sağırın sürekli esnafın içinde olduğunu ve sorunlarını yerinde dinlediğini belirterek bundn memnuniyet duyduklarını kaydetti.
     Gerek kredi kullandırımı gerekse esnafların kredi geri ödemesi aşamalarında, yapılan düzenlemeler sayesinde esnaf ve sanatkarlarımız, bankada çok fazla vakit harcamadan işlemlerini hızlı bir biçimde yürütüklerini ve işlerinin başına dönebildiklerini ifade eden Şahin, Kendisine bu olumlu ve ahenkli çalışmalarından ötürü ilçemiz Esnaf ve Sanatkarları adına teşekkür ediyorum dedi.
     Belgin Sağır ise, Halk Bankasının, küçük ve orta büyüklükteki işletmelere hizmet vermek üzere kurulmuş bir banka olduğunu ve bu misyonu yerine getirmek için var güçleriyle çalıştıklarını belirterek, şunları kaydetti:
     Esnaf Kefalet Kooperatifleri bu süreçte bizlere yardımcı olan kuruluşların başında geliyor. İlçemizde 2 adet esnaf kefalet kooperatifi var. Her 2 kooperatif de gayretli, çalışkan ve dürüst yönetici ve personelleriyle Tarsus esnaf ve sanatkarlarına hizmet veriyor. Kurumum adına kendilerine bu gayretli, verimli çalışmalarından ötürü başarılar diliyorum.
    
     Muhabir: Selahattin Özbozkurt
     Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar
<< Önceki Haber Halk Bankası Tarsus şube müdürü, Esnaf Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER