Halkapınarda 34 aileye 118 gebe düve

Halkapınarda 34 aileye 118 gebe düve dağıtıldı


KONYA (A.A) - Halkapınarda ihtiyaç sahibi 34 aileye 118 tane gebe düve düve dağıtıldı.
     Sınırlı Sorumlu (S.S) Aydınkent (İvriz) Tarımsal Kalkınma Kooperatifi ve Halkapınar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) Başkanlığınca yapılan proje çalışması sonucunda ihtiyaç sahibi 34 aileye çekilen kura ile 118 adet gebe düve dağıtımı gerçekleşti.
     Planlanan projenin toplam maliyetinin yaklaşık 2 milyon lira olduğu belirtildi.
     Kura çekimi öncesinde kısa bir konuşma yapan Kaymakam Mehmet Kocabey, düvelerin SYDV kaynaklarıyla alındığını ve faydalanan vatandaşların, 2 yıl ödemesiz, toplam 8 yılda 6 eşit taksitle geri ödeyeceklerini hatırlattı.
     Bu projeden istifade eden ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın bu işi büyüterek devam ettirmeleri gerektiğini söyleyen Kocabey, herkese hayırlı uğurlu olmasını diledi.
     S.S. Aydınkent (İvriz) Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Başkanı Ramazan Eryılmaz, köyleri için çok önemli bir projenin hayata geçirilmesinin mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, emeği geçen herkese teşekkür etti.
     Kura törenine Belediye Başkan Vekili Ahmet Emin Bender, İlçe Jandarma Komutan Vekili Şerafettin Demirci, İvriz Muhtarı Cumali Yurter, kooperatifi üyeleri ve vatandaşlar katıldı.
    
     Muhabir : Yavuz Görür
     Yayıncı : Murat Aslan
<< Önceki Haber Halkapınarda 34 aileye 118 gebe düve Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER