Halkbanktan düşük faizli enerji verimliliği kredisi

Halkbanktan düşük faizli enerji verimliliği kredisi


BATMAN (A.A) - Halkbank ve Batman Organize Sanayi Bölgesi (OSB) arasında imzalanan kredi protokolüyle firmalara, bankanın enerji verimliliği ve yenilenebilir enerji kredisi ürünlerini uygun koşullarda kullanma fırsatı sunduğu bildirildi.
     Halkbanktan yapılan açıklamada, Batman OSBde faaliyet yürüten firmaların enerji kredilerinin yanı sıra Sanayi Bölgeleri Destek Kredisi paketindeki işletme ve yatırım kredilerinden uygun faiz ve komisyon oranlarıyla faydalanabilecekleri belirtildi.
     Açıklamada, şu ifadelere yer verildi:
     Halkbank olarak KOBİlerin öncü ve lider bankası olmaya devam ediyoruz. 2012nin ilk çeyreğinde KOBİ kredilerimizi bir önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 24 artırdık. Halkbank, KOBİlerin ihtiyacı olan finansman desteği ve danışmanlık faaliyetlerini önceki dönemlerde olduğu gibi bu yıl da sürdürüyor. İşletmelerin modernizasyon, kapasite ve verimlilik artışı sağlamak amacıyla işletmelerindeki enerji giderlerinin azaltılmasına ve yenilenebilir enerji üretimlerine yönelik tüm yatırımlarını, Fransız Kalkınma Ajansı ile imzaladığımız protokol sayesinde temin ettiğimiz enerji verimliliği / yenilenebilir enerji kredileri ile finanse ediyoruz. Bu sayede KOBİlerimizi daha rekabetçi kılarken enerji ithalatı nedeniyle oluşan cari açığı azaltma yönünde de kalıcı katkılar sunmayı hedefliyoruz.
    
     Muhabir: Yılmaz Ekinci / İbrahim Yakut
     Yayıncı: İrfan Cemiloğlu
<< Önceki Haber Halkbanktan düşük faizli enerji verimliliği kredisi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER