Hamamözü ilçesine Ziraat Odası Temsilciliği açılacak

Hamamözü ilçesine Ziraat Odası Temsilciliği açılacak


AMASYA (A.A) - Türkiye Ziraat Odaları Birliği Yönetim Kurulu Üyesi Bekir Şinasi Özdemir, Hamamözü ilçesine Gümüşhacıköy Ziraat Odası Başkanlığına bağlı temsilcilik açılacağını söyledi.
     Özdemir, şubat ayında yönetimi değişen ve Gümüşhacıköy Ziraat Odası Başkanlığına seçilen Sadık Çolaka hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
     Burada Hamamözü çiftçisine temsilcilik müjdesi veren Özdemir, "Bilindiği üzere Hamamözü ilçemizde Ziraat Odası Başkanlığının olmaması nedeni ile Hamamözülü çiftçilerimiz mağdur oluyordu. Çiftçilerimizin bu mağduriyetlerini gidermek amacı ile her türlü tarım işlerini yapabilecekleri Gümüşhacıköy Ziraat Odası Başkanlığına bağlı bir temsilcilik açılacak" dedi.
     Açılacak temsilcilikte bir memur görevlendirileceğini belirten Özdemir, burada her türlü işlemin yapılacağını ifade etti.
     Özdemir, Hamamözü ilçemiz hem nüfus sayısı hem de çiftçi sayısının az olması nedeniyle buraya böyle bir temsilcilik açılmasının uygun olacağını düşündük. Hamamözü çiftçimize hayırlı olsun diye konuştu.
     Türkiye Ziraat Odaları Birliği Yönetim Kurulu Üyesi Bekir Şinasi Özdemire Gümüşhacıköy ziyaretinde Amasya Ziraat Odası Başkanı Mehmet Baş, Merzifon Ziraat Odası Başkanı İsmail Çelik ve Taşova Ziraat Odası Başkanı Hasan Dikmen eşlik etti.
    
     Muhabir: Murat Demirci
     Yayıncı: Dilek Sezen
<< Önceki Haber Hamamözü ilçesine Ziraat Odası Temsilciliği açılacak Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER