Hanımlar Yüzme Havuzu, Kültür ve Spor

Hanımlar Yüzme Havuzu, Kültür ve Spor Merkezi yıl sonunda açılacak


GAZİANTEP (A.A) - Şahinbey Belediyesi tarafından yaptırılan Hanımlar Yüzme Havuzu, Kültür ve Spor Merkezi yıl sonunda hizmete açılacak.
     Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, yaklaşık iki ay önce temeli atılan ve Türkiyede bir ilk olan Hanımlar Yüzme Havuzu, Kültür ve Spor Merkezi inşaatında incelemelerde bulundu.
     Tesisin inşaat çalışmasının hızla ilerlediğini, 2012 yılı sonunda hizmete sunulmasını hedeflediklerini ifade eden Tahmazoğlu, şunları kaydetti:
     5 katlı olarak inşaatına başladığımız tesisimiz 7 bin 900 metre kare inşaat alanına sahiptir. Tesisimizde tamamen kadınlara özel olacak. İki ay önce Aile ve Sosyal Politikalar Bakanımız Fatma Şahin ve Ekonomi Bakanımız Zafer Çağlayanın katılımı ile temelini attık. İnşaatın başlanmasına iki ay gibi kısa bir süre olmasına rağmen üçüncü katı çıkıyoruz. Şimdi bölmeler yapılmaktadır. Tesisimizi aralık ayı gibi tamamlanarak hizmete sunmayı hedefliyoruz. Tesisimiz tamamlandığında içerisinde yüzme havuzu, spor salonları, Türk hamamı, kafeterya, sauna, çok amaçlı salon, güzellik merkezi, kreş, hobi kursları, sanat galerisi, meslek edindirme kursları, restoran ve kabul günü salonları olacak.
     (ZEY-ŞMÖ)
<< Önceki Haber Hanımlar Yüzme Havuzu, Kültür ve Spor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER