Hastane personeline Beden Dili ve İletişim

Hastane personeline Beden Dili ve İletişim eğitimi


RİZE (A.A) - Rize Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliğince hastanelerde görev yapan tıbbi sekreter ve büro memurlarına Beden Dili ve İletişim konulu eğitim verildi.
     Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Dr. Şafak Sünbül, eğitim öncesi yaptığı konuşmada, sağlık hizmetlerinin profesyonel verilmesi geren bir hizmet olduğunu belirterek, Bu hizmeti verirken aslında insanlarla olan diyaloglarımızın da profesyonelce olması gerekiyor. Eğer bunu başarabilirsek, bu anlamda yaşadığımız bir çok sıkıntının da önüne geçeceğimizi düşünüyoruz dedi.
     Eğitime konuşmacı olarak katılan Karadeniz Teknik Üniversitesi Farabi Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Tevfik Özlü ise tıbbi sekreter ve büro memurlarının hastaneler için önemli olduğunu belirterek, Çünkü hastalar ve hasta yakınları bu kuruma adım attıkları zaman ilk karşılaştıkları kişiler sizlersiniz. Yani bu ilk imaj çok önemlidir. Bu ilk karşılaşmayı çok iyi kullanmanız gerek. Eğer iyi bir intiba bırakabilirsek ondan sonra işler yolunda gidiyor. Hastalarımız işte böyle bir yer arıyordum, tam aradığım gibi diyorsa o zaman işler yolunda gidiyor demektir dedi.
    
     Muhabir: Salih Yıldırım
     Yayıncı: Asena Akçay
<< Önceki Haber Hastane personeline Beden Dili ve İletişim Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER