Hastanın sedyeden düşürüldüğü iddiası

Hastanın sedyeden düşürüldüğü iddiası -İzmir İl Sağlık Müdürlüğü: Hastanın sedyeden düşürülmesi ile ilgili olarak inceleme başlatılmıştır


İZMİR (A.A) - İzmir İl Sağlık Müdürlüğü, bir hastanın sedyeden düşürülmesiyle ilgili olarak inceleme başlatıldığını bildirdi.
     Müdürlükten yapılan yazılı açıklamaya göre, Mustafa Gözün bayramın birinci günü kurban kesimi esnasında yere yığıldığı, olay yerine giden sağlık ekibinin hastaya müdahale ettiği belirtildi.
     Kalp krizi ön tanısı ile Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisine nakledilen hastanın tek bir personel ile taşındığı dile getirilen açıklamada şşu görüşlere yer verildi:
     Sedyenin arka kısmında personel olmadan acil servise doğru götürülürken, maalesef bağlı olmasına rağmen hasta düşürülmüştür. Her ne kadar düşmeye bağlı olarak hastamızda herhangi bir yaralanma olmamış ise de vakanın standartlara uymayan bir şekilde taşındığı gözlemlenmiştir. Acil servise alınan hastaya tetkikleri sonrasında kalp krizi teşhisi konulmuş olup, vakaya hızla Koroner Angio Grafi yapılmış ve bu esnada stend yerleştirilmiştir.
     Hasta halen Yoğun Bakım Ünitesinde takip edilmektedir. Hastanın sedyeden düşürülmesi ile ilgili olarak müdürlüğümüz tarafından inceleme başlatılmıştır.
    
     Muhabir: Ali Korkmaz
     Yayıncı: Ramazan Ercan
<< Önceki Haber Hastanın sedyeden düşürüldüğü iddiası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER