Kimse Yok Mu Derneği, ailelere kurban

Kimse Yok Mu Derneği, ailelere kurban eti çocuklarına oyuncak dağıttı


SİİRT (A.A) - Kimse Yok Mu Derneği Siirt Şubesi, Kurban Bayramı nedeniyle 5 bin 200 aileye kurban eti, çocuklarına da oyuncak dağıttı.
     Yardımlar, il dışından gelen dernek gönüllüleri tarafından yardıma muhtaç ailelere teslim edildi.
     Dernek Sorumlusu Beşir Öztaş, yaptığı açıklamada, kelimelerle tarif edilemeyecek ulvi bir hareketin gerçekleştirildiğini söyledi.
     Bu bir gönül birliği, bir kardeşlik hareketidir diyen Öztaş, şöyle dedi:
     Bu Kurban Bayramında da gerçekten yürekleri pırıl pırıl, insan sevgisi dolu bu kardeşlerimizi ağırladık. Kendileri ile birlikte il merkezinin yanı sıra en ücra ilçelerimize kadar yoksul vatandaşlara gittik. Onların hatırlarını sorduk, gönüllerini kazandık. Karınca kararınca hediyelerini verdik. Bu bayram günlerinde kendilerini ve çocuklarını sevindirmeye çalıştık. Bu yıl, il genelinde 5 bin 200 aileye ulaştık. Yurt içinden ve yurt dışından kimi ailesini oralarda bırakarak, bayramı daha önce tanımadığı insanların arasında geçiriyor. Büyük çoğunluğu iş adamı olan bu insanlar gönülleri kırık olan yoksul vatandaşları sevindirmeye çalışıyor, onlara yalnız olmadıklarını gösteriyor. Kimi de bu ulvi harekete bütün ailesini, eşini çocuklarını hatta anne babasını da alarak katılıyor.
     Öztaş, et dağıtım işlemlerinin bugün tamamlanacağını sözlerine ekledi.
    
     Muhabir: Ayhan Mergen-Zekeriye Güneş/İbrahim Yakut
     Yayıncı: İrfan Cemiloğlu
<< Önceki Haber Kimse Yok Mu Derneği, ailelere kurban Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER