Hatayda bayramlaşma

Hatayda bayramlaşma


HATAY (A.A) - Hatay Valisi Mehmet Celalettin Lekesiz Ramazan Bayramı nedeniyle, polisevi, jandarma komutanlığı ve huzurevini ziyaret ederek bayramı kutladı.
     Lekesiz, Polisevinde emniyet mensuplarıyla düzenlenen bayramlaşma töreninde yaptığı konuşmada, vatandaşın huzur ve güven ortamında yaşamını sürdürmesi için 24 saat esaslı çalışan tüm emniyet ve jandarma ekiplerinin Ramazan Bayramını kutladı.
     Millet olmanın hatırlandığı, kırgınlıkların unutulduğu, kardeşlik duygularının pekiştiği müstesna günler olan bayramlarda tüm vatandaşların çok güzel bir birlik ve beraberlik örneği sergilediğini belirten Lekesiz, bu önemli günler vesilesiyle hem Hatayda hem de Türkiyede birlik ve beraberliğini en güzel örneklerinin yaşanacağını dile getirdi.
     Polisevinin ardından Jandarma Alay Komutanlığına geçen Vali Lekesizi burada İl Jandarma Komutanı Albay Mustafa Başoğlu tarafından karşılandıktan sonra vatani görevini yapan tüm askerlerin bayramını da kutladı.
     Lekesiz, İl Jandarma Komutanlığının ardından Hatay Huzurevinde yaşlılar ve yetiştirme yurdunda kalan çocukların bayramını da tebrik etti.
     Tüm vatandaşların sağlık ve huzur içinde daha nice bayramlar geçirmelerini dileyen Lekesiz, huzurevi sakinleri ve çocuklara harçlık dağıttı.
     Bayramlaşma programlarına Antakya Belediye Başkanı Lütfü Savaş, Hatay Cumhuriyet Başsavcı Vekili Ali Doğan, Garnizon Komutanı Kıdemli Albay Hasan Polat, Jandarma Alaya Komutanı Albay Mustafa Başoğlu, İl Emniyet Müdürü Ragıp Kılıç, Müftü Mustafa Sinanoğlu, bazı kurum müdürleri ve eşleri katıldı.
    
     Muhabir: Abdulgafur Kılıç / Aykut Ünlüpınar
     Yayıncı: Süleyman Tıraş
<< Önceki Haber Hatayda bayramlaşma Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER