Hatay Valisi Lekesizden Kurban Bayramı mesajı

Hatay Valisi Lekesizden Kurban Bayramı mesajı


HATAY (A.A) - Hatay Valisi Mehmet Celalettin Lekesiz, tüm Hataylıların kurban bayramını kutlayarak bayramların, umutların canlandığı özel günler olduğunu belirtti.
     Lekesiz, Kurban Bayramı nedeniyle yayımladığı mesajda, insani ilişkilerin en üst seviyede yaşanmasına vesile olan bayramların, kaygıların ve sıkıntıların geri plana itildiği, sevginin, saygının, hoşgörünün pekiştiği, insan ilişkilerinin daha da güçlendiği, umutların canlandığı özel günlerden olduğunu kaydetti.
     Toplumsal birlikteliği sağlayan değerlerin hatırlandığı, güzelliklerin ve iyiliklerin yoğun olarak yaşandığı bir Kurban Bayramını daha hep birlikte karşılamanın mutluluğu içinde olduklarını ifade eden Lekesiz, mesajında şu ifadelere yer verdi:
     Hoşgörü, barış ve kardeşlik ortamının toplumun tüm kesimlerinde oluşmasının, sorunlarımızın çözümünde etkili olacağını unutmamalıyız. Bayramlarda, dargınlıkları ve kırgınlıkları unutmalı, birlik ve dayanışmamızı artırmalı, geleceğe inancımızı her koşulda korumalıyız. Güzel Hatayımızın güzel insanlarında var olan birlik ve beraberliğin devam ettirileceğine, daha çok çalışarak ilimizin çok daha ileriye götürüleceğine, bir huzur ve güven şehri olmaya devam ettirileceğine inancım tamdır.
     Lekesiz, manevi yönden büyük değeri olan bayramları, sadece yakın çevreyle değil, ilgiye, desteğe muhtaç herkesle paylaşarak kutlanması gerektiğine de dikkat çekti.
    
     Muhabir: Hatay / Salim Taş
     Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar
<< Önceki Haber Hatay Valisi Lekesizden Kurban Bayramı mesajı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER