Hatay Valisi Lekesizden yeni yıl mesajı

Hatay Valisi Lekesizden yeni yıl mesajı -Vali Lekesiz: Her yeni yıl, yeni umutlar ve yeni başlangıçlardır; 2013 yılına dair beklenti ve umutlar canlı tutulmalıdır


HATAY (A.A) - Hatay Valisi Mehmet Celalettin Lekesiz, her yeni yılın, yeni umutlar ve yeni başlangıçlar olduğunu, 2013 yılına dair beklenti ve umutların da canlı tutulması gerektiğini belirtti.
     Lekesiz, yeni yıl nedeniyle yayımladığı mesajında, Hatayın sevgi ve hoşgörüsüyle dünyanın gıpta ettiği bir il olduğunu, amaçlarınınsa burayı daha mutlu insanların yaşadığı bir kent haline getirmek olduğunu kaydetti.
     Bıraktığı hatıralar ve kazanımlarla bir yılın daha geride kaldığını belirten Lekesiz, mesajında şu ifadelere yer verdi:
     Hayatımızda bıraktığı hatıralar ve kazanımlarla bir yılı daha geride bırakıp, yeni beklentilerle yeni bir yıla giriyoruz. Sahip olduğumuz bu güzel ülkenin güçlü bir geleceğe kavuşması için birey olarak sorumluluklarımızın farkında olmalıyız ve bu yükümlülükleri yerine getirirken de sadece kendimizin değil tüm milletimizin menfaatlerini göz önünde bulundurmalıyız. Hedeflerimizi yüksek tutarak, ülkemizin kalkınmasına paralel bir hızla, gelişmeye devam eden ve bölgesinin parlayan yıldızı olan güzel ilimiz Hatay-da, tüm kurum ve kuruluşlarımızla geleceğe emin adımlarla yürüyeceğiz.
     Lekesiz, dünyada yaşanan ve Türkiyeyi de etkileyen problemlerin, yeni yılda yaşanmamasını dileyerek, tüm Hataylıların yeni yılını kutladı.
    
     Muhabir: Lale Köklü
     Yayıncı: İsmihan Özgüven
<< Önceki Haber Hatay Valisi Lekesizden yeni yıl mesajı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER