Havsadan kısa kısa

Havsadan kısa kısa -Havsa SYDV Mütevelli Heyeti seçimi yapıldı


EDİRNE (A.A) - Havsa Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) Mütevelli Heyeti seçimi yapıldı.
     Halk Eğitimi Merkezi Toplantı Salonunda yapılan seçimde konuşan Kaymakam Barış Demirtaş, mütevelli heyetinde önceki dönemlerde görev alanlara teşekkür ederek, Özveri ve fedakarlıkla çalışarak görevini tamamlayan arkadaşlara teşekkür ediyor, yeni dönem için zaman sıkıntısı olmayan arkadaşlarımızın aday olmasını diliyorum dedi.
     Yapılan seçimde, Hacı İsa Mahallesi Muhtarı Muzaffer Çoğun, Oğulpaşa köyü Muhtarı Ahmet Cebe, Havsa Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Mehmet Cam mütevelli heyetine seçildi.
    
     -Köylere Hizmet Götürme Birliği Genel Kurulu yapıldı
    
     (Fotoğraflı)
    
     Havsa Köylere Hizmet Götürme Birliğinin 2. Olağan Genel Kurulu Yapıldı
     Halk Eğitimi Merkezi Toplantı Salonunda yapılan genel kurulda, birliğin 2013 yılı ve takip eden 2 yıl için hazırlanan bütçe tasarısı, birlik meclisince görüşülerek oy birliği ile kabul edildi.
     Yapılan seçimlerde denetim komisyonuna Selahattin Arda, Fahri İpek, Mehmet Ocak, plan ve bütçe komisyonuna Metin Tunay, Mehmet Ak, Rasim Köyatası, encümen üyeliklerine de Musa Bacı ve Gürbüz Öztürk seçildi.
     Seçilen muhtarlara başarı dileyen Havsa Kaymakam Barış Demirtaş, muhtarların, köylerinde karşılaştıkları sorunları kaymakamlığa bildirerek, çöp sorunu için gerekli projelendirmeyi yapmaları gerektiğini söyledi.
    
     -Canlı hayvan pazarı açılacak-
    
     (Fotoğraflı)
    
     Havsa Canlı Hayvan Pazarı cumartesi günü açılacak.
     Havsa Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Edirne Hayvan Zabıtası Komisyonunun kararıyla geçici bir süre kapatılan hayvan pazarının, 15 Aralık Cumartesi günü tekrar açılacağı belirtildi.
    
     Muhabir: Gürkan Arda / Hakan Şahin
     Yayıncı: Atakan Çelik
<< Önceki Haber Havsadan kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER