Hayırsever çift 5 akülü sandalye bağışladı

Hayırsever çift 5 akülü sandalye bağışladı


İZMİR (A.A) - İzmirli Şükran ve Muammer Çıraklar çifti, ihtiyaç sahibi engellilere ulaştırılmak üzere Konak Belediyesine 5 akülü sandalye bağışladı.
     Konak Belediyesinde düzenlenen törende Çıraklar çifti, akülü tekerlekli sandalyeleri Konak Belediye Başkanı Hakan Tartana teslim etti.
     Hakan Tartan, herkesin potansiyel birer engelli olduğunu, bu konuya vatandaşların duyarlılık göstermesinin önemini vurguladı söyledi.
     Başkan Tartan, şunları söyledi:
     "Trafik kazaları, ev kazaları, hastalıklar birçok neden her an engelli olmamıza yol açabilir. Ben de ciddi bir trafik kazası yaşamış bir insan olarak, engelli arkadaşlarımızı anlamaya daha yakınım. Sağlık çok önemli, ama kaybettiğinizde de en önemli şey moral. Konak Belediyesi olarak her gün, her an hayatınızın daha kolay olması için çalışıyoruz. Muammer Bey gibi duyarlı vatandaşlarımız çok önemli. Bu sadece bir yardım değil, bir sevgi paylaşımı, dayanışma ve dert ortaklığı."
     Akülü tekerlekli sandalyelerin engellilere umut olmasını istediğini belirten Muammer Çıraklar da, "Hepsine Allahtan sağlık diliyorum, beş arkadaşımızın da araçlarını güzel günlerde kullansınlar. Onların sağlıkları ve moralleri yerinde olsun, biz başka bir şey istemiyoruz. Arada sırada bizi ansınlar yeter" dedi.
    
     Muhabir: Hüseyin Bağış
     Yayıncı: Serdar Yılmaz
<< Önceki Haber Hayırsever çift 5 akülü sandalye bağışladı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER