Hayvan barınağına mama ve konteyner yardımı

Hayvan barınağına mama ve konteyner yardımı -Natıonal Geographıc Channel Türkiye ekibi, İpsaladaki hayvan barınağına köpek maması, ekmek ve bakıcıların kalması için bir konteyner hediye etti


EDİRNE (A.A) - Natıonal Geographıc Channel Türkiye ekibi, İpsala ilçesindeki hayvan barınağına köpek maması, ekmek ve bakıcıların kalması için bir konteyner hediye etti.
     İpsala Belediye Başkanı Mehmet Karagöz, barınakta gazetecilere yaptığı açıklamada, İstanbuldan gelen 20 kişilik Natıonal Geographıc Channel Türkiye ekibi ve HAYTAP üyelerinden oluşan grubun, barınağı gezerek, çeşitli yardımlarda bulunduğunu söyledi.
     Vatandaşların sokaklarda bulunan köpekleri belediyeye haber vermesini isteyen Karagöz, sokak köpeklerine barınakta daha iyi şartlarda bakıldığını ifade etti.
     Natıonal Geographıc Channel Kurumsal İletişim Müdürü Melisa Eyi Akkan da ekibin hem doğayı hem de hayvanları koruma adına bir misyon taşıdığını söyledi.
     Yardıma muhtaç kimsesiz hayvanlar için bir kampanya başlattıklarını belirten Akkan, şöyle devam etti:
     Elimizden geldiğince sesimizi duyurmaya çalışıyoruz. Bunun için sosyal medyada ünlülerin yardımıyla bir kampanya yürütüyoruz. Bugün de HAYTAPın desteğiyle İpsaladaki yardıma muhtaç hayvanlara yardım etmeye geldik. Önümüzdeki günlerde buradaki hayvanlarımıza bir ton mama ulaştırılacak. Ekip olarak hayvanlarımızı yerinde görmek istedik. Sadece İpsala değil yardıma muhtaç durumda olan hayvanların olduğu her yere bir şekilde yardım götürmeye çalışacağız.
     HAYTAP Trakya Bölge Koordinatörü Ege Sakin ise 4 Ekimde, Yunanistan Hayvan Hakları Federasyonu ile birlikte İpsalada Hayvan Hakları Günü kapsamında etkinlik düzenleneceğini bildirdi.
     Ekip, barınağa köpek maması, ekmek ve bakıcıların kalması amacıyla bir konteyner hediye etti.
    
     Muhabir: İsmail Aliş / Cihan Demirci
     Yayıncı: Berin Alpaslan Gökçe
<< Önceki Haber Hayvan barınağına mama ve konteyner yardımı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER