Hazırlık Maçı

Hazırlık Maçı -Sakaryaspor: 0 - Menemen Belediyespor: 2


SAKARYA (A.A) - Spor Toto 2. Lig ekiplerinden Sakaryaspor, Spor Toto 3. Lig takımlarından Menemen Belediyesporla yaptığı hazırlık maçında 2-0 mağlup oldu.
     Kartepe Lefter Küçükandonyadis Stadındaki karşılaşmada yeşil siyahlı ekip, Harun, Hakan, Bünyamin, Levent, Onur, Muammer, Özgür, Berat Ali, Çağrı, Abdülkadir ve Metekan ilk 11i ile sahaya çıktı.
     Menemen Belediyespor ise Serkan, Yasin, Okan, Menderes, Gökhan, Mazlum, Ersin, Ercüment, Çağrı, Mansur ve Ramazan 11i ile maça başladı.
     Her iki tarafın da hazırlık paslarıyla başladığı maçta, 34. dakikada Okanın attığı golüyle öne geçen İzmir ekibi, 74. dakikada Canerin gölüyle farkı 2ye çıkardı. Gergin geçen maç, iki takım oyuncuları arasında çıkan tartışmanın büyümesi üzerine hakem Gani Köroğlu tarafından 87. dakikada bitirildi.
     Maçın ardından gazetecilere açıklama yapan Sakaryaspor Teknik Direktörü Murat Bölükbaşı, hazırlık maçlarında galip gelmekten çok, eksiklikleri görmek gerektiğini anlattı.
     Genç bir takıma sahip olduklarını ve bu nedenle tecrübe eksikliği yaşadıklarını vurgulayan Bölükbaşı, Bu oyuncularımın başında çıktığım ilk hazırlık maçı. Bu maçta eksikliklerimizi gördük. Bu eksikliklerimizi telafi ederek daha iyi bir hale gelmeye çalışacağız dedi.
    
     Muhabir: Mehmet Özcan
     Yayıncı: Murat Paksoy

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER