Hediyelik Eşyada Manisa Markası Projesi Çalıştayı

Hediyelik Eşyada Manisa Markası Projesi Çalıştayı -İl KÜltür ve Turizm Müdürü Karaköse: Proje sonunda Manisa, 500e yakın hediyelik eşya ve el sanatı ürününü kazanmış olacak


MANİSA (A.A) - Manisa İl Kültür ve Turizm Müdürü Erdinç Karaköse, Hediyelik Eşyada Manisa Markası Projesinin kentteki önemli bir eksikliği gidereceğini belirterek, Proje sonunda Manisa, 500e yakın hediyelik eşya ve el sanatı ürününü kazanmış olacak dedi.
     Zafer Kalkınma Ajansı tarafından desteklenen Hediyelik Eşyada Manisa Markası Projesi Çalıştayı, Ulupark Çay Bahçesi toplantı salonunda gerçekleştirildi.
     Çalıştayda konuşan Karaköse, proje kapsamında 2011 yılı Kasım ayı ile 2012 yılı Şubat ayı içerisinde 2 ayrı seminerin yapıldığını, projenin düzenlenen çalıştay ile son şeklini alacağını kaydetti.
     Projenin 2011 yılı Eylül ayında başladığını belirten Karaköse, Proje kapsamında 500e yakın el sanatları ürünü ve hediyelik eşyayı Manisa hatıra eşyası olarak kazandırmak amacıyla yola çıktık. Bu süreç içerisinde el sanatları üreticileri için, ufuklarının açılması amacıyla 2 ayrı eğitim semineri yapıldı. Son olarak Çalıştayı gerçekleştiriyoruz. Bu proje ilimizdeki çok önemli bir eksikliği giderecek. Proje sonunda Manisa, 500e yakın hediyelik eşya ve el sanatı ürününü kazanmış olacak diye konuştu.
     Çalıştayda eğitim seminerlerine katılan el sanatları ve hediyelik eşya üreticilerine sertifikaları da verildi.
    
     Muhabir: Turgay Duyar / Halil Şahin
     Yayıncı: Ramazan Ercan
<< Önceki Haber Hediyelik Eşyada Manisa Markası Projesi Çalıştayı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER