Hendekli kadın esnaflar dernek kuracak

Hendekli kadın esnaflar dernek kuracak -AK Parti Sakarya Milletvekili Dişli: Kadınlar ekonominin içerisine yavaş yavaş girmeye başladı Ekonomiye bayan eli değdiği zaman bu ülkenin önünü kimse tutamaz


SAKARYA (A.A) - AK Parti Sakarya Milletvekili Şaban Dişli, kadınların ekonominin içerisine girmeye başladığını belirterek, ekonomiye kadın eli değdiği zaman ülkenin önünü kimsenin tutamayacağını söyledi.
     Hendek Gençlik Merkezinde kadın esnaflar için düzenlenen programda konuşan Dişli, Türkiyede her ailede küçük bir bütçe oluşturduklarını belirterek, annelerin yapılan yardımlar ile küçük bütçe oluşturduğunu kaydetti.
     Kadınların evde el işleri yapıp, küçük krediler alarak ürün alıp satabildiklerini belirten Dişli, Kadınlar ekonominin içerisine yavaş yavaş girmeye başladılar. Ekonomiye bayan eli değdiği zaman bu ülkenin önünü kimse tutamaz. Ne istediğini bilmek çözümün yarısıdır. Türkiyenin başka bir ilçesinde bu kadar kadın girişimci olduğuna inanmıyorum dedi.
     Programa katılan Hendek Belediye Başkanı Ali İnci ise Hendekin ekonomisinin girişimcilerin artmasıyla dahada güçlendiğine dikkati çekerek Kadın esnaflarımızın dayanışma içerisinde olarak bir dernek kurmalarını öneriyorum. Sizlere modern ve güzel bir dernek yeri tahsis edeceğiz. Sizlerin yaptığı güzelliklerle Hendek daha da güzelleşecek diye konuştu.
    
     Muhabir: Ahmet Çileci / Salih Eren
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Hendekli kadın esnaflar dernek kuracak Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER