Hentbol

Hentbol -Orduspor Amatör Şubelerden Sorumlu Yönetim Kurulu üyesi Çiçek: -Bu seneki ortak hedefimiz Orduspor Kadın Hentbol Takımının Süper Ligde kalıcı olması


ORDU (A.A) - Orduspor amatör şubelerden sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Akın Çiçek, Bu seneki ortak hedefimiz Orduspor Kadın Hentbol Takımının Süper Ligde kalıcı olması dedi.
     Çiçek, Ordu Gazeteciler Cemiyetinde Orduspor Kadın Henbol Takımı tarafından düzenlenen basın toplantısına katıldı.
     Toplantıda bir konuşma yapan Çiçek, Orduspor çatısı altında hentbol takımının oluşturulması için destek veren herkese teşekkür etti.
     Türkiye Hentbol Federasyonu (THF) Başkanı Bilal Eyüboğlu tarafından Türkiyede ilk defa yapılan bir uygulamayla Ordusporu Süper Lige davet ettiğini anlatan Çiçek, Normal şartlarda bu lige çıkmak için 3 yıl geçecekti. Bundan dolayı THF Başkanı Bilal Beye ve kulüp başkanımıza teşekkür ediyoruz dedi.
     Takımın genç ve önemli bir kadroya sahip olduğunu ifade eden Çiçek, Takımımızda dört yabancı oyuncu var. Oyuncularımızın çoğu yıldız, genç, ümit milli ve A Milli olmuş ve takım kadrosuna çağrılmış oyuncular. Hentbol takımımız bu sene Süper Ligde bu genç ekiple tavan yapacak. Bu genç kadronun çok büyük işler yapacağına inanıyorum. Gerçekten iyi oyunculara sahibiz. Orduspor Kadın Hentbol Takımının oyuncuları gelecekte Milli takımda göreceğimiz oyuncular. Bu seneki ortak hedefimiz Orduspor Kadın Hentbol Takımının Süper Ligde kalıcı olması diye konuştu.
     Orduspor Kadın Hentbol Takımı Antrenörü Orhan İlerisoy ise, takımın Süper Ligdeki ilk yılında kalıcı olmaya çalışacağını dile getirerek, Bu yıl öncelikle ligde kalıcı olup kendimize ilk 5in içerisinde yer bulmaya çalışacağız. Önümüzdeki yıl için mutlaka Avrupa kupasında oynayacak takım olarak oluşturmanın hedefindeyiz ifadelerini kullandı.
    
     Muhabir: Eyüp Elevülü
     Yayıncı: Hüseyin Likoğlu

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER