Antakya Başkan Savaş:

Antakya Başkan Savaş: Kadir Gecesinin feyiz ve bereketinin tüm insanlığa dostluk, barış ve mutluluk getirmesi diliyorum


HATAY (A.A) - Antakya Belediye Başkanı Lütfü Savaş, Kadir Gecesinin, feyiz ve bereketinin tüm insanlığa dostluk, barış ve mutluluk getirmesi dilediğinde bulundu.
     Savaş, Kadir Gecesi nedeniyle yayımladığı yazılı mesajında, kutsal kitap Kuranı Kerimin inmeye başladığı gece olarak da bilinen Kadir Gecesinin, tüm İslam alemine hayırlar getirmesini temenni etti.
     Tüm vatandaşların Kadir Gecesini kutlayan Savaş mesajında şu ifadelere yer verdi:
     Ramazan ayının sonuna yaklaşırken bin aydan daha hayırlı olan mübarek Kadir Gecesine ulaşmanın sevinç ve mutluluğunu yaşamaktayız. Tutulan oruçlarla yapılan ibadet ve yardımlarla bir manevi iklimden geçerek idrak ettiğimiz Ramazanın, Kadir Gecesi ile zirveye ulaşmakta ve bayram sevinci ile taçlanmaktadır. Rahmet ve mağfiretin sağanak halinde indiği Kadir Gecesi, faziletine inanarak idrak ettiğimiz takdirde kurtuluşumuza vesilece olacaktır. Yüce Allah, en büyük mucize olan Kuran-ı Kerimi Peygamber Efendimize bu kutlu gecede indirmiştir. Kadir Gecesinin, feyiz ve bereketinin tüm insanlığa dostluk, barış ve mutluluk getirmesi diliyorum. Bu kutlu gecenin insanımız arasındaki kırgınlıklara ve dargınlıklara son vermesi, kırık kalplerin onarılması, dünyanın dört bir yanında açlıkla sefaletle, hastalıklarla mücadele eden, savaşlardan mağdur olan inanlar için dünyaya huzur ve barış getirmesini dilerim.
    
     Muhabir: Abdulgafur Kılıç / Salim Taş
     Yayıncı: Ali Güreli
<< Önceki Haber Antakya Başkan Savaş: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER