Hentbol

Hentbol -Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Oğuz: Üst üste iki zorlu maç yapacağız


RİZE (A.A) - Bayanlar Hentbol Süper Liginde mücadele Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübünün başkanı Sultan Rauf Oğuz, üst üste iki zorlu maç yapacaklarını bildirdi.
     Oğuz, yaptığı yazılı açıklamada, yarın İzmirde Büyükşehir Belediyesporla Türkiye Kupası karşılaşmasına çıkacaklarını, 4 Kasım Pazar günü ise İstanbulda Üsküdar Belediyespora konuk olacaklarını belirtti.
     Üst üste iki zorlu maç yapacaklarına dikkati çeken Oğuz, şöyle devam etti:
     Bayanlar Hentbol Türkiye Kupasının ilk karşılaşmasında kendi seyircimiz önünde 35-30 mağlup ettiğimiz İzmir Büyükşehir Belediyesporla yarın rövanş karşılaşması yapacağız. Daha önce hem lig karşılaşmasında hem de kupa karşılaşmasında mağlup ettiğimiz rakibimizi bir kez daha yenmeyi ve Türkiye Kupasında tur atlayarak iddiamızı sürdürmeyi istiyoruz. Karşılaşmada İzmirde yaşayan hemşehrilerimizden destek bekliyoruz.
     Oğuz, ligin 5. haftasında deplasmanda Üsküdar Belediyespora konuk olacaklarını anımsatarak, şunları kaydetti:
     Burada yaşayan hemşehrilerimiz ve taraftarımızla deplasmanı kendi evimize çevirmek istiyoruz. Karşımızdakinin çok güçlü bir takım olduğunu ve karşılaşmanın çok zor geçeceğini biliyoruz. Bunu bilerek oynayacağız. İstanbulda yaşayan bütün taraftarlarımızı bizi desteklemeye davet ediyoruz. Rizede yaşayan hemşehrilerimizin, İstanbulda yaşayan yakınlarına ve dostlarına bu karşılaşmaya gitmeleri hususunda çağrıda bulunmalarını istiyoruz.
    
     Muhabir: Zekeriya Sarıhan / Tuğba Yardımcı Mısır
     Yayıncı: Mehmet Tevfik Erçetin

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER