Hentbol: Bayanlar Süper Ligi

Hentbol: Bayanlar Süper Ligi -Araç Belediyespor, ligin ikinci yarısında aldığı galibiyetlerle ligde kalma umutları arttırdı


KASTAMONU (A.A) - Bayanlar Hentbol Süper Liginde mücadele eden Araç Belediyespor, ligin ikinci yarısında aldığı galibiyetlerle ligde kalma umutları arttırdı.
     Bayanlar Hentbol Süper Liginde, sezonun ilk yarısını oynadığı 9 karşılaşmadan galibiyet alamadan kapatan, ikinci yarıda ise 3 galibiyet alarak 8. sıraya yükselen Araç Belediyespor Antrenörü Nedzad Masiç, ligin ikinci yarısında iyi bir çıkış yakaladıklarını söyledi.
     Şu anda tek hedeflerinin Çankaya Belediyesi Anka Spor Kulübüyle oynayacakları maçı kazanmak olduğunu ifade eden Masiç, söz konusu maçı kazanarak ligde kalmak istediklerini kaydetti.
     Masiç, oyuncularında bir istek ve motivasyonun bulunduğunu dile getirerek, Yapabileceklerini gördüler. Ne kadar sağlam takım olduğumuzu gösterdiler. Sonuna kadar böyle kazanmak istiyoruz dedi.
     Takımın ligde kalıp kalmayacağının kendi ellerinde olduğunu vurgulayan Masiç, takımın psikolojik olarak rahat olduğunu bildirdi.
     Yardımcı Antrenör Cengiz Kesici de takımın güzel bir ivme kazandığını belirterek, takımı daha da yukarılara taşıyacaklarını ifade etti.
    
     Muhabir: Sinan Özmüş
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Hentbol: Bayanlar Süper Ligi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER