Hentbol: Bayanlar Süper Ligi

Hentbol: Bayanlar Süper Ligi -Muratpaşa Belediyesi Antrenörü Ünsal: -Bayanlar Hentbol Süper Liginde ve Türkiye Kupasında şampiyon olmak istiyoruz


ANTALYA (A.A) - Bayanlar Hentbol Süper Ligini lider tamamlayan Muratpaşa Belediyesi Antrenörü Birol Ünsal, Bayanlar Hentbol Süper Liginde ve Türkiye Kupasında şampiyon olmak istiyoruz dedi.
     Ünsal, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Bayanlar Hentbol Süper Ligini namağlup lider tamamladıklarını belirtti.
     Önce Türkiye Kupası, daha sonra play-off maçları oynayacaklarını için yoğun bir antrenman programıyla hazırlıklarını sürdürdüklerini ifade eden Ünsal, Öncelikli hedefimiz 27-28 Mart tarihlerinde Ankarada yapılacak Türkiye Kupasında şampiyon olmak. Çankaya Belediyesi, Maltepe Belediyesi, Üsküdar Belediyesi gibi güçlü takımlarla mücadele edeceğiz dedi.
     Türkiye Kupasının ardından ligde play-off maçlarında Kastamonu Araç Belediyesi ile önce deplasmanda, ardından sahalarında karşılaşacaklarını, kazandıkları takdirde yollarına devam edeceklerini dile getiren Ünsal, Çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Bayanlar Hentbol Süper Liginde ve Türkiye Kupasında şampiyon olmak istiyoruz diye konuştu.
    
     -Muratpaşa Belediyesinden 6 oyuncu Milli Takımda-
    
     Muratpaşa Belediyesinin tecrübeli oyuncuları Perihan, Serpil, Sevilay, Didem, Nur Ceren ve Fatmanın Bayanlar Hentbol Milli Takımının Antalyada Slovenya ve Ukrayna ile yapacağı hazırlık maçlarının kadrosuna çağrıldığını bildiren Ünsal, Milli Takıma sürekli oyuncu vermenin gururunu yaşadıklarını vurguladı.
     Ünsal, oyuncularının hem kendi takımlarına hem de Milli Takıma en iyi şekilde katkı sağlayacağına inandığını kaydetti.
    
     Muhabir: Yusuf Karadağ
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Hentbol: Bayanlar Süper Ligi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER