Hentbol: Erkekler Challenge Kupası

Hentbol: Erkekler Challenge Kupası -Büyükşehir Belediyesi Ankaraspor, çeyrek finalde Romanyanın C.S.U Suceava takımıyla eşleşti


ANKARA (A.A) - Büyükşehir Belediyesi Ankaraspor, Erkekler Hentbol Challange Kupası çeyrek finalinde Romanyanın C.S.U Suceava takımıyla eşleşti.
     Erkekler Challenge Kupası çeyrek final kuraları Avrupa Hentbol Federasyonunun (EHF) Viyanadaki merkezinde çekildi. Kupada Türkiyeyi temsil eden Büyükşehir Belediyesi Ankarasporun rakibi, Romanyanın C.S.U Suceava takımı oldu.
     Büyükşehir Belediyesi Ankaraspor, rakibiyle ilk maçını 16 veya 17 Martta Ankarada, rövanşı ise 23 ya da 24 Martta Romanyada oynayacak.
     Erkekler Challenge Kupasında diğer çeyrek final eşleşmeleri ise şöyle:
     Initia Hasselt (Belçika)-Handball Esch (Hollanda)
     SKA Minsk (Belarus)-Radnicki Kragujevac (Hırvatistan)
     Drammen HK (Norveç)-IL Runar (Norveç)
    
     -C.S.U Suceava-
    
     Bu sezon 12 takımlı Romanya Liginde 15 maçta 18 puan toplayan C.S.U Suceava, 5. sırada yer alıyor. C.S.U Suceava, ligde 2 Mart Cumartesi günü Beşiktaşın EHF Kupasındaki rakibi Stiinta Bacau ile karşılaşacak.
     Romanya ekibi, Avrupa kupalarındaki en büyük başarısını 2008-2009 sezonunda Challenge Kupasında final oynayarak gerçekleştirdi. Rumen temsilcisi, aynı kupada 2009-2010 ve 2011-2012 sezonlarında ise çeyrek final oynamayı başardı.
    
     Muhabir: Halil İbrahim Avşar
     Yayıncı: Hüseyin Doğru
<< Önceki Haber Hentbol: Erkekler Challenge Kupası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER