Hentbol: Erkekler Süper Ligi

Hentbol: Erkekler Süper Ligi -Mersin Hentbol Antrenörü Özoğlu: -45-50 dakikalık güzel oyunumuzu 60 dakikaya yaydığımızda ligin en iyi takımlarından birisi haline geleceğiz


MERSİN (A.A) - Hentbol Erkekler Süper Ligi takımlarından Mersin Hentbol, oyun kalitesini maç sonuna kadar sürdürmek istiyor.
     Antrenör Osman Özoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligin 4. haftasında Maliye Milli Piyango ile karşılaştıklarını ve salondan 28-29 mağlup ayrıldıklarını hatırlattı.
     Maçın genelinde iyi mücadele ettiklerini ifade eden Özoğlu, Hatta zaman zaman hentbol adına güzel şeyler de yaptık. Ama 3-4 dakikalık kötü oyun, puan kaybına neden oldu dedi.
     Karşılaşmada beraberliği de yakaladıklarını anlatan Özoğlu, şöyle devam etti:
     Maçı sonuna kadar bırakmamaktan ve oyun kalitesi yönünden takımımdan memnunum. Ama 45-50 dakikalık güzel oyunumuzu 60 dakikaya yaydığımızda ligin en iyi takımlarından birisi haline geleceğiz. Yani oyun kalitemizi maç sonuna kadar sürdürmemiz lazım. Bu sorunumuzu daha önce de dile getirmiştim. Fakat bu sorunla karşılaşmamızın en büyük nedeni, sezonu geç başlatmamız ve yeterince hazırlık maçı yapamamamız.
     Bu hafta deplasmanda Çankaya Belediyesi ile karşılaşacaklarını anımsatan Özoğlu, Bu maçtan galip gelmek istiyoruz. Bunun için elimizden geleni yapacağız diye konuştu.
     Özoğlu, Ankara ekibiyle yapacakları maçın ardından, milli maçlar nedeniyle 3 haftalık boşluk yaşayacaklarını dile getirerek, şunları kaydetti:
     Bu süreci en iyi şekilde değerlendirmek istiyoruz. Daha ligin ilk haftalarını yaşadığımız şu günlerde, bu ara bizim için çok iyi olacak. 3 haftalık boşluğun ilk 10 gününü Mersinde kamp yaparak değerlendireceğiz. Ardından da en az 2-3 hazırlık maçı yapıp, beklediğimiz kondisyona kavuşmak istiyoruz.
     Türkiye Hentbol Federasyonu Başkanlığına Bilal Eyuboğlunun yeniden seçildiğini de hatırlatan Özoğlu, Eyuboğlunu kutlayarak, kongrenin hentbol dünyası açısından hayırlı olmasını diledi.
    
     Muhabir: Kerem Kocalar
     Yayıncı: Tevfik Işık
<< Önceki Haber Hentbol: Erkekler Süper Ligi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER