Hentbol: Erkekler Süper Ligi

Hentbol: Erkekler Süper Ligi -Mersin Hentbol Antrenörü Osman Özoğlu: Geleceğe daha güvenle bakabilmek için, İstanbul deplasmanından galibiyetle dönmek istiyoruz


MERSİN (A.A) - Erkekler Hentbol Süper Ligi takımlarından Mersin Hentbolun antrenörü Osman Özoğlu, Geleceğe daha güvenle bakabilmek için İstanbul deplasmanından galibiyetle dönmek istiyoruz dedi.
     Özoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligin ilk 7 haftasını inişli ve çıkışlı bir grafikle tamamladıklarını söyledi.
     Lig geneline bakıldığında maçlarda iyi mücadele ettiklerini ifade eden Özoğlu, şöyle devam etti:
     Ligin 8. haftasında yarın İstanbul Yeditepe Spor ile karşılaşacağız. Rakibimiz oynadığı 7 maçta topladığı 6 puanla 7. sırada yer alırken, biz 6 maçta topladığımız 4 puanla 9. sırada bulunuyoruz. İstanbul deplasmanı bizim için zorlu geçecek. Elimizden gelenin en iyisini yaparak maçtan galip ayrılmak istiyoruz. Geleceğe daha güvenle bakabilmek için İstanbul deplasmanından galibiyetle dönmek istiyoruz.
     Genel anlamda oyuncuların performansından memnun olduğunu belirten Özoğlu, Takımımız her geçen gün birlik ve beraberliğini artırarak, emin adımlarla yoluna devam ediyor. Önümüzdeki süreçte daha çok çalışarak daha iyi yerlere gelmek istiyoruz. Gençlerden oluşan bir takımımız var. Sergiledikleri mücadele gelecek için umut vaat ediyor dedi.
    
     Muhabir: Mustafa Çiftçi / Anıl Bağrık
     Yayıncı: Mehmet Tevfik Erçetin
<< Önceki Haber Hentbol: Erkekler Süper Ligi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER