Hentbolda Avrupa sınavı

Hentbolda Avrupa sınavı -Beşiktaş, Büyükşehir Belediyesi Ankaraspor ve Maliye Milli Piyango 24 Kasım Cumartesi günü Avrupa kupalarında mücadele edecek


ANKARA (A.A) - Hentbol Erkekler Süper Ligi takımlarından Beşiktaş, Büyükşehir Belediyesi Ankaraspor ve Maliye Milli Piyango 24 Kasım Cumartesi günü Avrupa kupalarında mücadele edecek.
     Türkiyeyi Avrupa Hentbol Federasyonu (EHF) Kupasında temsil eden Beşiktaş, 3üncü tur ilk maçında deplasmanda Norveçin Haslum HK takımıyla karşılaşacak. Bekkestua kentinde oynanacak müsabaka TSİ 19.00da başlayacak. Maçı Polonyalı hakem çifti Marek Baranowski ve Bogdan Lemanowicz yönetecek. Karşılaşmanın rövanşı ise 2 Aralık Pazar günü saat 15.00te BJK Süleyman Seba Spor Salonunda yapılacak.
     Çalenç Kupasında mücadele eden Büyükşehir Belediyesi Ankaraspor, 3üncü tur ilk maçında Bulgaristan ekibi Spartak Varnayı konuk edecek. Türkiye Hentbol Federasyonu (THF) Spor Salonundaki karşılaşma saat 13.00te oynanacak. Rövanş karşılaşması ise 25 Kasım Pazar günü aynı salon ve saatte gerçekleşecek. İki maçta da Sırp hakemler Marko Boricic ve Dejan Markovic düdük çalacak.
     Çalenç Kupasında yer alan bir diğer Türk takımı Maliye Milli Piyango ise 3üncü tur ilk maçında Bosna Hersekin HC Izdivac takımına konuk olacak. Ljubuski kentinde TSİ 20.00de başlayacak karşılaşmada Macar hakemler Peter Horvat ile Balazs Marton görev alacak. Maçın rövanşı ise 2 Aralık Pazar günü THF Spor Salonunda saat 16.00da başlayacak.
    
     Muhabir: Halil İbrahim Avşar
     Yayıncı: Hüseyin Doğru
<< Önceki Haber Hentbolda Avrupa sınavı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER