HGYD 4üncü yaşını kutladı

HGYD 4üncü yaşını kutladı


ÇORUM (A.A) - Çorumda görev yapan aktif gazeteci ve yayıncılar tarafından kurulan Hitit Gazeteciler ve Yayıncılar Derneği (HGYD), 4üncü kuruluş yıl dönümü kutladı.
     Dernek Başkanı Tugay Afat, kentteki bir restoranda düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada, basın camiasında yaşanan çeşitli sorunların çözümüne katkı sağlamak için kurulan HGYDnin, 4üncü kuruluş yıl dönümünü kutladığını söyledi.
     Kamuoyunun bilgilendirilmesi, vatandaş ile devlet arasındaki iletişimin sağlanması gibi birçok önemli görev ve sorumlulukları üstlenen basın mensuplarının her zaman Çorumun menfaatlerini gözeteceğini vurgulayan Afat, Çorum basını iki dernek çatısı altında olsa da, her zaman sorumluluk bilinciyle hareket etmeyi sürdürecek ve kentin gelişimine katkı sağlamaya devam edecektir. Dernek olarak her geçen gün büyümeye devam ediyoruz. Aramıza yeni katılan gazetelerin yöneticilerine ve derneğin bugünlere gelmesine katkı sağlayan tüm üyelerimize teşekkür ederim diye konuştu.
     Afat, konuşmasının ardından kurucu Başkan Nadir Yücelle beraber toplantıya katılan kadın basın mensuplarına karanfil vererek, 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutladı.
    
     Muhabir: Gazi Nogay
     Yayıncı: Hüseyin Likoğlu
<< Önceki Haber HGYD 4üncü yaşını kutladı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER