Hindistanın farklı üniversitelerinde uluslararası

Hindistanın farklı üniversitelerinde uluslararası bir konferans için Türkiyeye gelen 20 kişilik akademisyen heyeti, Hasan Kalyoncu Üniversitesini ziyaret etti


GAZİANTEP (A.A) - Hindistanın farklı üniversitelerinde uluslararası bir konferans için Türkiyeye gelen 20 kişilik akademisyen heyeti, Hasan Kalyoncu Üniversitesini ziyaret etti.
     Üniversiteden yapılan açıklamaya göre, Rektör Prof. Dr. İbrahim Özdemir tarafında kabul edilen heyet üyeleri, üniversitenin kısa zamanda hatırı sayılır bir gelişme gösterdiğini belirtti.
     Üniversitenin Gaziantep ve Türkiye için dünya çapında bir bilim merkezi olacağına inandıklarını belirten akademisyenler, 700 civarında lisans öğrencisinin olması ve bir çok dalda yüksek lisans derslerinin verilmesinin iki yıllık bir üniversite için büyük bir başarı olduğunu ifade ettiler.
     Hasan Kalyoncu Üniversitesi ile işbirliği içerisinde çalışmak istediklerini aktaran akademisyenler, yenilen yemeğin ardında kampüs turu yaptı.
     Özdemir de heyete üniversitenin kurulması, gelişimi, hedefleri, mevcut ve açılacak olan fakülte ile bölümleriyle ilgili bilgi verdi.
     Özdemir, ziyarette, geçmişten günümüze Hindistan ile Türkiye arasında devam eden kardeşliği vurguladı.
    
     Muhabir: Zerin Özdilek
     Yayıncı: Hasan Özkal
<< Önceki Haber Hindistanın farklı üniversitelerinde uluslararası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER