HİTİTSİAD, Bosna Herseke düzenlediği geziden döndü

HİTİTSİAD, Bosna Herseke düzenlediği geziden döndü


ÇORUM (A.A) - Hitit Sanayicileri ve İş Adamları Derneği (HİTİTSİAD) Bosna Herseke düzenlediği geziden döndü.
     HİTİTSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Benli, geziye ilişkin yaptığı açıklamada, Bosna Herseke yapılan ziyaretin çok kapsamlı olduğunu belirterek, Bosnalı iş adamları ile ikili görüşmeler yapıldığını bildirdi.
     Çorum tarihinde ilk defa bu kadar kapsamlı bir gezi düzenlendiğini dile getiren Benli, ekonomideki daralmanın Çorumlu iş adamlarının hızını yavaşlatamayacağını kaydetti.
     Bosna Herseke yapılan ziyaretler çerçevesinde yeni iş kapılarının aralandığını ifade eden Benli, KOSGEBinde desteği ile gerçekleşen gezinin Çoruma büyük katkı sağladığını belirtti.
     Yeni iş ortaklıklarının kurulduğunu bunun yanında yeni dostluk ortamlarının oluştuğunu anımsatan Benli, Bosna Hersekin Türkiye için büyük bir kaynak olduğunu dile getirdi.
     Bosna Hersek gezisine, Çorum Belediye Başkan Yardımcısı Turhan Candan, Alaca Kaymakamı Ayhan Yazgan, Sungurlu Belediye Başkanı Selahattin Uzunkaya, Çorum Organize Sanayi Bölgesi Sanayicileri ve İşadamları Derneği (ÇOSİAD) Başkan Yardımcısı Mustafa Yağlı, iş adamları ve bazı sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı.
    
     Muhabir: Ferhat Barulay
     Yayıncı: İsmail Çimen
<< Önceki Haber HİTİTSİAD, Bosna Herseke düzenlediği geziden döndü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER