Hocacihanda iki önemli merkez açılıyor

Hocacihanda iki önemli merkez açılıyor


KONYA (A.A) - Selçuklu Belediyesi tarafından Hocacihan Mahallesinde yapımına devam edilen, Hocacihan 100. Yıl Aile Sağlığı ve Aile Yaşam Merkezleri Eylül ayında hizmete açılacak.
     Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, inşaat çalışmaları devam eden bu merkezleri ziyaret ederek, çalışmalar hakkında bilgi aldı.
     Altay, sosyal ve kültürel hayatın gelişmesi için çalışmalar yapmaya devam ettiklerini belirterek, Aile Yaşam Merkezinde ticari alanlar, fitness, aerobik salonları, SELMEK kurslarımız için alanlar açıyoruz ve hanımlar için de kapalı yüzme havuzları inşa ediyoruz. Hocacihan 100. Yıl Aile Sağlığı ve Aile Yaşam Merkezi, 1,5 ay içerisinde tamamlanıp Hocacihan Mahallesi ile yakın mahallelerin hizmetine sunulacak. Böylece mahallemizin ihtiyacı olan alanlar tamamlanacak ve bu bölge yeni bir cazibe merkezi olacak dedi.
     Toplam 2.1 milyon lira yatırımla hizmete açılacak olan bu merkezlerin bölge halkı için önemini vurgulayan Altay, Selçukluda yaşayan her bireyin ihtiyacına cevap verebilecek hizmetler yapmaya devam ettiklerini kaydetti.
    
     Yayıncı: Rıfat Yerlikaya
<< Önceki Haber Hocacihanda iki önemli merkez açılıyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER